Facebook Pixel Πρώην σουπερλιγκάτος άσος κρέμασε τα παπούτσια του!
| 2015-09-23 19:50:00

Πρώην σουπερλιγκάτος άσος κρέμασε τα παπούτσια του!

Πρώην σουπερλιγκάτος άσος κρέμασε τα παπούτσια του!

Στα 38 του μετά από μεγάλη καριέρα στα ελληνικά και όχι μόνο γήπεδα πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο!

Σε συνέντευξη του σε ιταλική ιστοσελίδα δήλωσε ικανοποιημένος απ’ όσα κατάφερε να πετύχει τα χρόνια που αγωνίστηκε. Το παράπονό του ήταν το ότι δεν κατάφερε να φορέσει ποτέ την φανέλα της Νάπολι, την οποία και υποστηρίζει. Παράλληλα μίλησε για την μεγάλη του «αδυναμία», την Ρετζίνα, ενώ ευχήθηκε στην Ελλάδα να βγει γρήγορα από το οικονομικό αδιέξοδο.

«Αποφάσισα να σταματήσω επειδή δεν υπάρχει κάτι πλέον που να με ικανοποιεί. Οι επιτυχίες ήταν τόσες πολλές, που για να σας τις πως χρειάζομαι μια ολόκληρη μέρα. Θέλω να θυμάμαι μόνο τις όμορφες στιγμές. Τις άσχημες τις αφήνω στην άκρη και δεν θέλω να τις θυμάμαι. Σίγουρα τα θετικά ήταν πολλά, πέτυχα τους στόχους μου και πραγματοποίησα πολλά απ’ τα όνειρά μου. Έτσι, μπορώ να νιώθω ικανοποιημένος.

Πήγα σε αρκετές χώρες για να παίξω και γνώρισα διαφορετικούς ανθρώπους, κουλτούρες και νοοτροπίες. Αυτό με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε να βάλω νέα πράγματα στη ζωή μου».

Το παράπονό του: «Πάντα ήθελα να φορέσω τη φανέλα της Νάπολι γιατί είμαι οπαδός της. Ίσως είναι ένα από τα λίγα όνειρα που δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω, αλλά πήγα παρακάτω».

Για την μεγάλη του αγάπη: «Η Ρετζίνα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν παίζεις τόσα χρόνια σε μία ομάδα και ζεις στην ίδια πόλη να ταυτίζεσαι με τους ανθρώπους, έτσι έγινε και με εμένα».

Για την ζωή του στην Ελλάδα: «Συνεχίζω να ζω στην Ελλάδα επειδή η σύζυγός μου είναι Ελληνίδα και η κόρη μας γεννήθηκε εδώ. Η κατάσταση εδώ δεν είναι τόσο έντονη θα νόμιζε κάποιος, η χώρα περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά νομίζω ότι θα τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα. Θέλω να ελπίζω σε αυτό γιατί οι άνθρωποι εδώ αξίζουν πολλά» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags