28/09/15 - 20:58

Λίλα: «Παντού και πάντα θα κάνω τον αετό»

Λίλα: «Παντού και πάντα θα κάνω τον αετό»
41.228views

Ο Αλβανός μέσος σε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του σχολιάζοντας την περιβόητη χειρονομία του με τον αετό, κάθε άλλο παρά.... μετανιωμένος έδειξε!

Για τη συγκεκριμένη κίνησή του ο παίκτης του ΠΑΣ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του (panorama-sport) και ανέφερε: «Κάθε φορά που σκοράρω σχηματίζω τον αετό. Είναι από αγάπη για την πατρίδα μου. Το έκανα στην Ιταλία και τώρα στην Ελλάδα. Δεν ήθελα να επιτεθώ στους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο. Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει το κλαμπ, βλέπω ότι έχουν κάποιες ανησυχίες. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα λάθος. Σχημάτισα την σημαία της χώρας μου. Μόνο αυτό.

Είμαι επαγγελματίας και δεν συγχέω την πολιτική με τα σπορ. Ποτέ δεν έχω προβάλει τα ελληνικά σύμβολα, επομένως πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτό που σχημάτισα ήταν μόνο ο αετός της αλβανικής σημαίας. Δεν έχω μιλήσει ακόμα στον κόουτς, αλλά έμαθα τις δηλώσεις του. Ξέρω ότι θα γίνει ένα συμβούλιο από την διοίκηση για να αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν θα είμαι παρών. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Έκανα το καθήκον μου ως παίκτης και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, σκόραρα. Επιπλέον έκανα κάτι συνηθισμένο. Σχημάτισα την σημαία της χώρας μου. Είμαι παίκτης της Εθνικής Αλβανίας και την υπηρετώ».

Μάλιστα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει στον πρόλογό του: «Οι Έλληνες έδειξαν για άλλη μια φορά ότι, όταν πρόκειται για εθνικισμό, είναι άρρωστοι». 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ