Facebook Pixel Γιατί έριξαν πρόστιμο στον Βρύζα;
| 2015-09-29 16:07:00

Γιατί έριξαν πρόστιμο στον Βρύζα;

Γιατί έριξαν πρόστιμο στον Βρύζα;

Το Πταισματοδικείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε μία καταδικαστική απόφαση σε βάρος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα. Πώς εμπλέκεται ο Δικέφαλος;

Συγκεκριμένα, στον Βρύζα επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή αποτελούσε το φυσικό πρόσωπο το διάστημα που υπήρξε μία αντιδικία που είχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρεία εστίασης, η οποία είχε αναλάβει τα κυλικεία της Τούμπας.

Ο Άλκης Μαυροφρύδης, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο επί των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκείνο το διάστημα, επέμενε να σταματήσει η συνεργασία με την εταιρεία εστίασης πρόωρα, πριν ολοκληρωθεί χρονικά η σύμβαση που είχε υπογραφθεί με τον επιχειρηματία της.

Αυτή η επιμονή οδήγησε την κατάσταση στα δικαστήρια και μολονότι ο ΠΑΟΚτσής επιχειρηματίας της εταιρείας ήθελε να βρεθεί λύση μέσω συμβιβασμού των δύο πλευρών κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό τότε από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και έτσι η διαμάχη ξεκαθάρισε στα δικαστήρια.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, θα πρέπει να πληρωθεί μετά από την απόφαση του Πταισματοδικείου από την "ασπρόμαυρη" εταιρεία για να λήξει ουσιαστικά η διαμάχη σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags