Facebook Pixel Δίκαια η Ζάκυνθος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-10-03 19:51:00

Δίκαια η Ζάκυνθος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δίκαια η Ζάκυνθος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα το Σαββάτου η Ζάκυνθος που κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Βόλου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 1-0 με κεφαλιά γκολ του Κρολ στο 54΄

Η ομάδα του Ιονίου πέρυσι έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της ομάδας του Βόλου, την είχε κερδίσει πέρυσι δύο φορές, και τώρα έκανε το τρία στα τρία.

Επειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο η Ζάκυνθος κυριάρχησε στην επανάληψη.

Με κεφαλιά του Κρολ, κι αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου, η Ζάκυνθος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 54'. Ο Ολυμπιακός Βόλου, που δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα, προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως στο 74' ο Πολίτης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, έπειτα από πλασέ του Ντεπέτρις.

Ζάκυνθος (Κάμαρα): Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Νίκιτς (90+1' Ρ. Πέττας), Ναζίμ, Ορφανίδης (84' Καραμαλίκης), Ζαϊρί, Κρολ, Κωστούλας (75' Λέκκας)

Ολυμπιακός Βόλου (Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Χιτζίδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Τζιάρας, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Μοράν (69' Γουόρντεν), Φερνάντες (75' Ζέρης), Ντεπέτρις, Νικολιάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags