Facebook Pixel "Δεν έχει σημασία που παίζουμε στη Γ’ Εθνική"
| 2015-10-05 22:46:00

"Δεν έχει σημασία που παίζουμε στη Γ’ Εθνική"

"Δεν έχει σημασία που παίζουμε στη Γ’ Εθνική"

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Τάτος και αναφέρθηκε στην νικηφόρα πρεμιέρα του Άρη στη Γ’ Εθνική, αλλά τοποθετήθηκε εν γένει για τη φετινή σεζόν των "κίτρινων"

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε λίγο καιρό μαζί όλα τα παιδιά και χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε μια καλή ομάδα. Κερδίσαμε 2-0 όμως μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα. Θέλουμε να κερδίζουμε, να ανεβεί η ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο ένας και ο άλλος. Χρειάζεται υπομονή, είμαστε νέα ομάδα, σε λίγο καιρό θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται ο Άρης για να δέσει: «Μπορεί στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε δεθεί αμέσως. Είμαστε νέα ομάδα, ο προπονητής θέλει να μας περάσει τα στοιχεία του και δεν γίνονται αυτά από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται διάρκεια. Είμαστε λίγο πίσω και προσπαθούμε μέσα από τις συνεχείς προπονήσεις να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, όχι όμως από τη μία μέρα στην άλλη».

Για το προσωπικό του κίνητρο στη Γ’ Εθνική: «Δεν έχει σημασία που παίζουμε στη Γ’ Εθνική. Εγώ αυτό επέλεξα, να γυρίσω στην ομάδα. Ήξερα που θα παίζω, δεν είναι υποτιμητικό. Άλλωστε από εκεί ξεκινήσαμε όλοι μας. Πάνω απ’ όλα πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι αγχωμένος και πικραμένος με όλα αυτά που γίνονται κάθε χρόνο στην ομάδα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Το έχει πει ο πρόεδρος ότι έχει όραμα για τον Άρη και φαίνεται αυτό με τις κινήσεις του. Δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται και βάζει λεφτά. Μακάρι να είναι καλά και να στηρίζει την ομάδα και εμάς, και με τη βοήθεια του κόσμου να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags