Facebook Pixel "Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα"
| 2015-10-07 21:31:00

"Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα"

"Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα"

Όπως ήταν φυσικό μετά τους "κεραυνούς" του Βαγγέλη Μόρα, οι δηλώσεις του Κώστα Τσάνα πέρασαν σε δεύτερο πλάνο, με τον τεχνικό της Εθνικής να προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους

«Υπάρχει κίνητρο, ξέρουμε πόσο δύσκολη ήταν η προκριματική φάση. Παίζουμε απέναντι στην πρωτοπόρο έχουμε υποχρέωση να βάλουμε τα δυνατά μας για την καλύτερη εκπροσώπηση. Θα περιμένουμε και την προπόνηση για να δούμε. Προερχόμαστε από δύσκολα ματς, είναι μία ευκαιρία να δούμε πράγματα. Τα προκριματικά ανήκουν στο παρελθόν, το βλέμμα μας είναι στο μέλλον.

Όταν δηλώνει ένας παίκτη κάτι για μας, μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να δούμε πως μας αντιμετωπίζουν. Και οι Ρουμάνοι τα ίδια έλεγαν. Παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο αλλά θα το δούμε αύριο.

Αυτό που μετράει σε μία Εθνική είναι η δεξαμενή των παικτών. Σε μας υπήρχε μία μετάβαση, κάποιοι παίκτες σταμάτησαν, άλλοι δεν είχαν ομάδα. Άρα, θα έδειχνα στο νέο κόουτς τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και ο ίδιος θα επέλεγε. Κάθε ομάδα έχει up and down. Η Γαλλία έφυγε από Μουντιάλ χωρίς νίκη. Να αγαπήσουμε τον Ελληνα ποδοσφαιριστή για να στήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Να φτιάξουμε κανόνες που θα τηρούνται. Αν η ομάδα θέλει να αλλάξει σελίδα, θα πρέπει να αντιμετωπίζει σοβαρά τα ματς.

Η Εθνική έχει γράψει ιστορία και οι δυσκολίες γεννούν ηγέτες. Οι παίκτες που θα βγουν αλώβητοι από αυτό θα οδηγήσουν την Εθνική. Εχουμε παίκτες με προσωπικότητα αλλά σε όλους συμβαίνει να έχουν μία κακή πορεία. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα ψάξω να βρω κίνητρο για τα παιδιά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags