Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να είχε στηρίξει την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ, σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα όμως, πέρσι το καλοκαίρι ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης ετοίμαζε αλλαγή σκηνικού φέρνοντας στην ομάδα τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως αναφέρει το themasports.com, «στις αρχές του καλοκαιριού ο Μπάγεβτιτς επικοινώνησε με τον Τιμούρ και του ζήτησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με την επιστροφή του στην σούπερ λίγκα. Ο ίδιος απάντησε στον ίδιο ότι ο νυν προπονητής, Τραϊανός Δέλλας δικαιούται μια ευκαιρία με την ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια, μετά ειδικά το επιτυχές πέρασμα από την Γ΄Εθνική και στην Β΄και από κει στην Α.

Το θέμα πάγωσε για μικρό χρονικό διάστημα ωστόσο ο Μπάγεβιτς επικοινώνησε ξανά με τον Τιμούρ. Του είπε να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει με την ΑΕΚ και να αναλάβει άμεσα τα ηνία του συλλόγου. Ο Κετσπάγια φαίνεται να πείστηκε με την δεύτερη και ετοίμασε βαλίτσες για Αθήνα.

Τι έγινε όμως μετά…

Ενώ λοιπόν ο Τιμούρ ετοιμάστηκε για την μεγάλη επιστροφή του στην ΑΕΚ, η Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δέλλα. Μια κίνηση που ξάφνιασε τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα άνεργος μιας και η απομάκρυνση του Ντομίνγκος Πασιένσια άνοιξε την πόρτα του Αρχαγγέλου για τον ίδιο, ο οποιος πλέον είναι «άρχοντας» στα αποδυτήρια τυ ΑΠΟΕΛ μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Γκουστάβο Μαντούκα».