Facebook Pixel Πικραμένος Τσεχ: «Κράζει» Ολυμπιακό!
| 2015-10-09 17:42:00

Πικραμένος Τσεχ: «Κράζει» Ολυμπιακό!

Πικραμένος Τσεχ: «Κράζει» Ολυμπιακό!

Δεν του έφτασε η τριάρα μέσα στο Λονδίνο του πορτιέρο της Άρσεναλ, ο οποίος βέβαια είδε το ματς από τον πάγκο. Διαβάστε την ανάλυση για το ματς και γιατί... κατηγορεί τους Πειραιώτες.

Για την πρόσφατη ήττα της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό μίλησε στον αγγλικό Τύπο ο Πετρ Τσεχ.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας, που βρισκόταν στον πάγκο των «κανονιέρηδων», καθώς είχε χρησιμοποιηθεί ο Νταβίδ Οσπίνα, τόνισε ότι η Άρσεναλ δεν ήταν κακή, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβάλλει αργό ρυθμό, κάνοντας και καθυστερήσεις, ενώ σημείωσε πως το τρίτο γκολ ήταν καθοριστικό.

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά και εκεί σκέφτεσαι, ''εντάξει, παίζουμε με τη σωστή ένταση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι έκαναν καθυστερήσεις κάθε φορά που κέρδιζαν φάουλ ή στημένη φάση και υπήρχαν στιγμές όπου το ματς παιζόταν σε πολύ χαμηλό ρυθμό, κάτι που τους βόλευε.

Στο δεύτερο μέρος τους πιέσαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά το τρίτο γκολ ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε 20 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά τους δώσαμε την ευκαιρία να πετύχουν το τρίτο γκολ και τότε το ματς στράβωσε για μας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορείς να δίνεις στους αντιπάλους σου τέτοιο προβάδισμα», είπε ο Τσεχ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags