Facebook Pixel Πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ βγάζει στη... σέντρα την ΠΑΕ
| 2015-10-10 00:01:00

Πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ βγάζει στη... σέντρα την ΠΑΕ

Πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ βγάζει στη... σέντρα την ΠΑΕ

O Νίκος Βεζυρτζής ένιωσε προσβεβλημένος από την υποβολή του ονόματός του, εν αγνοία του, σε διαδικασία ψηφοφορίας για να στελεχώσει την επιτροπή εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Βεζυρτζή:

"Φίλοι του ΠΑΟΚ,
Η ιστορία του ένδοξου συλλόγου μας, που σε λίγους μήνες συμπληρώνει 90 χρόνια προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό, δεν ψηφίζεται, αλλά γράφεται. Όσοι προσπαθούν με ψηφοφορίες να τιμήσουν την ιστορία του ΠΑΟΚ την προσβάλλουν βάναυσα. Είναι και ανιστόρητοι, είναι και ασεβείς…

Προσωπικά πιστεύω ότι η… ευφυής αυτή ιδέα δεν είναι εις γνώσην του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης και γνωρίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ, και πάνω απ’ όλα την τιμά. Δυστυχώς, όμως, τον εκθέτουν άνθρωποι, οι οποίοι και την ιστορία του ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν και δεν τη σέβονται.

Χωρίς ίχνος προσβολής προς όλους τους συμμετέχοντες δεν αποδέχομαι την παρουσία μου στη λίστα για την τελική δημιουργία της επιτροπής των 90 χρόνων. Σε μια λίστα, που οι «εμπνευστές» της, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν αν επιθυμώ ή όχι τη συμμετοχή μου.

Με τιμή
Νίκος Βεζυρτζής
Πρώην πρόεδρος ΠΑΟΚ"

* Πάντως, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η συγκεκριμένη ψηφοφορία πρόκειται να ακυρωθεί από την ΠΑΕ, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags