Facebook Pixel Χαμός με φωτογραφία Αλβανών - Τι έκανε ο Κάτσε;
| 2015-10-12 10:00:00

Χαμός με φωτογραφία Αλβανών - Τι έκανε ο Κάτσε;

Χαμός με φωτογραφία Αλβανών - Τι έκανε ο Κάτσε;

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει στα social media, για τον τρόπο που πανηγύρισαν στα αποδυτήρια οι Αλβανοί τη μεγάλη πρόκριση - Δείτε την αντίδραση του άσου του ΠΑΟΚ! 

Οι Αλβανοί πανηγύρισαν έξαλλα χθες την πρόκριση στα τελικά του Euro. Σε όλες τις περιοχές της χώρας οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία της εθνικής τους ομάδας, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες.

Το ίδιο έξαλλα πανηγύρισαν, φυσικά, και οι Αλβανοί διεθνείς μεσά στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Αρμενία. Μάλιστα, κυκλοφορεί και μία σχετική φωτογραφία στα social media που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, μιας και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ποζάρουν σχηματίζοντας τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας.

Ένας πανηγυρισμός που θεωρείται προκλητικός από τη στιγμή που ο χάρτης της Μεγάλης Αλβανίας παρουσιάζει πολλές περιοχές της Ελλάδας ως αλβανικές.

Πάντως, αν προσέξετε καλά τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ, Εργκίς Κάτσε, δεν πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο, καθώς κατά το παρελθόν ανάλογες ενέργειες του είχαν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και λίγο έλειψαν να του στοιχίσουν την καριέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομερή σκηνή με Τζόρτζεβιτς - Αρειανούς! (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags