Facebook Pixel "Βεβαίως θα με ενδιέφερε να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας"
| 2015-10-13 20:19:00

"Βεβαίως θα με ενδιέφερε να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας"

"Βεβαίως θα με ενδιέφερε να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας"

"Βόμβα" έριξε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αλβανίας!

Ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι μίλησε στον Arena FM 89.4 και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα, ενώ θα του άρεσε το ενδεχόμενο να αναλάβει και μια ελληνική ομάδα.

Ο 59χρονος πρώην προπονητής των Μόντενα, Μπρέσια, Τορίνο, Λεβάντε και Ουντινέζε, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της Αλβανίας, μίλησε για τον Εργκούς Κάτσε, ενώ αποκάλυψε ότι πριν από ενάμισι χρόνο βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με μια πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά:
"Πραγματικά κανείς δεν το περίμενε εδώ στην Αλβανία να καταφέρουμε να περάσουμε στα τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία. Τελικά τα καταφέραμε και είναι κάτι πολύ σπουδαίο για το Αλβανικό ποδόσφαιρο. Ήμασταν σε έναν δύσκολο όμιλο και θέλω για ακόμα μια φορά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τα πάντα για να το καταφέρουν".

Αναφορικά με το τι έγινε χθες στα Τίρανα: "Έγινε μια πολύ μεγάλη γιορτή. Γνωριστήκαμε με τον πρωθυπουργό, με τον πρόεδρο δημοκρατίας και πήραν χαρά όλοι οι Αλβανοί. Η Ατμόσφαιρα εδώ είναι όπως ήταν στην Ελλάδα όταν κατακτήσατε το Euro".

Για τα όσα είπε ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος δεν βρίσκεται στις επιλογές του, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 59χρονο τεχνικό: "Χαίρομαι πολύ για τα καλά λόγια που είπε ο Κρίστι για μένα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν βρισκόταν στα πλάνα μας".

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα ψάχνει προπονητή: "Εγώ θα μείνω στην Αλβανία μέχρι και το Euro και μετά θα δούμε. Δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα εξετάσω κάποιες άλλες επιλογές για την καριέρα μου. Η Ελλάδα πάντως έχει ικανότατους ποδοσφαιριστές και περιμένω τα επόμενα χρόνια να ξαναβρεθεί σε μεγάλες διοργανώσεις. Έχει παίκτες που παίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αν γίνει ένα καλό πλάνο μπορεί να έχει πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως στο παρελθόν".

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα: "Βεβαίως θα με ενδιέφερε να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας ή κάποια ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να σας πω ότι πριν από ενάμισι χρόνο βρέθηκα πάρα πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μιας πολύ σπουδαίας Ελληνικής ομάδας".

Αναφορικά με το συμβόλαιο του και πότε τελειώνει: "Το συμβόλαιο μου τελειώνει 31 Δεκεμβρίου του 2015 αλλά υπάρχει όρος που λέει ότι εφόσον προκριθούμε τότε ισχύει μέχρι και το τέλος του Euro".

Για τον Εργκούς Κάτσε: "Είναι ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πολύ σημαντικό για μας ,αλλά δεν έπαιξε στα τελευταία παιχνίδι γιατί είχαμε βρει μια ισορροπία στην μεσαία γραμμή. Όταν μια ομάδα πηγαίνει πολύ καλά δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάζεις τις ισορροπίες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags