Facebook Pixel Τα πήρε ο Σίλβα - Για αυτό τρώει πάγκο ο "Μίλι"!
| 2015-10-14 11:38:00

Τα πήρε ο Σίλβα - Για αυτό τρώει πάγκο ο "Μίλι"!

Τα πήρε ο Σίλβα - Για αυτό τρώει πάγκο ο "Μίλι"!

ΠΟΛΥ δύσκολα θα δούμε τον Σέρβο χαφ στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ...

Κάθε προπονητής μεγάλου κλαμπ έχει πρόβλημα όταν φτάνουν οι διακοπές λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, καθώς αφενός χάνεται ο ρυθμός αφετέρου απουσιάζουν ποδοσφαιριστές που λογίζονται, ως επί το πλείστον, για βασικοί.

Για αυτό και το τελευταίο διάστημα είναι εκνευρισμένος στου Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα, καθώς είδε πολλούς βασικούς παίκτες του να λείπουν από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Με κυριότερο παράδειγμα τον Μιλιβόγιεβιτς, που μετά το δύσκολο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έβγαλε δύο ακόμα διαδοχικά δύσκολα 90λεπτα, εναντίον της Αλβανίας και της Πορτογαλίας.

Μοιραία περιμένουν στον Ολυμπιακό να είναι πολύ καταπονημένος, για αυτό και δύσκολα θα αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ, στο ντέρμπι του Σαββάτου...

Εξάλλου, στην περίπτωση του Μιλιβόγιεβιτς υπάρχει μία ακόμα παράμετρος που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον πάγκο, στο παιχνίδι εναντίον της "Ένωσης": Έχει ολοκληρωθεί η τιμωρία του στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας μπορεί να συμμετάσχει κανονικά!

Για αυτό ίσως προτιμηθεί να ξεκουραστεί με την ΑΕΚ, με τους Κασάμι και Καμπιάσο να είναι εκείνοι που θα τραβήξουν το κουπί στα χαφ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags