Facebook Pixel Ξεφτίλισε τους Γκουτιέρες, τους αξίζει!
| 2015-10-14 18:22:00

Ξεφτίλισε τους Γκουτιέρες, τους αξίζει!

Ξεφτίλισε τους Γκουτιέρες, τους αξίζει!

Ο Γιόνας Γκουτιέρες αποχώρησε από τη Νιουκάστλ με το παράπονο ότι ο αγγλικός σύλλογος δεν του στάθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε και τον άφησε ξεκρέμαστο. 

Έτσι, ο Αργεντινός άσος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και προέβη σε αγωγή κατά της πρώην πλέον ομάδας του κατηγορώντας την για αθέμιτη διάκριση με φάση νόμο που ψηφίστηκε μόλις το 2010 στη Μεγάλη Βρετανία. 

Αναλυτικά ανέφερε:

"Αυτό που ένιωσα κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν μου στηΝιούκαστλ ήταν μία διάκριση με αφορμή την ασθένειά μου. 

Οταν επέστρεψα στην πόλη μετά τη χειρουργική επέμβαση μου είπαν πολύ απλά να ψάξω να βρω ομάδα. Και αυτό, πιστέψτε με, δεν ήταν φυσικό για έναν παίκτη που τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε χάσει ελάχιστα ματς. 

Στο συμβόλαιό μου είχα ρήτρα ανανέωσης με συγκεκριμένες συμμετοχές. Μου έλειπαν εννιά. Με ξεκίνησαν βασικό σε επτά ματς αλλά με άφησαν εκτός στα τελευταία δύο για να μην φτάσω τον αριθμό συμμετοχών που είχε προβλεφθεί στο συμβόλαιο. Δεν ήταν τίμιοι, δεν έστειλαν καν ένα μήνυμα για καλή επιτυχία πριν την επέμβασή μου".

Πλέον παίκτης και Νιούκαστλ ανανεώνουν το ραντεβού τους στα δικαστήρια. Ο Γκουτιέρες αξιώνει αποζημίωση ύψους 2.7εκ ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags