Facebook Pixel Άφησε τον Βγενόπουλο και πήγε μαζί με Ολυμπιακό!
| 2015-10-16 11:30:00

Άφησε τον Βγενόπουλο και πήγε μαζί με Ολυμπιακό!

Άφησε τον Βγενόπουλο και πήγε μαζί με Ολυμπιακό!

ΤΡΟΜΕΡΟ παρασκήνιο με αφορμή τελευταία απόφαση του Αλαφούζου! Πώς επανήλθε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ο «Βγενό» και τι ...πρωτόγνωρο έγινε με τον αιώνιο αντίπαλο;
 

Εδώ και πολύ καιρό ο Ανδρέας Βγενόπουλος ...απουσιάζει από την παναθηναϊκή πραγματικότητα, ωστόσο μία εξέλιξη στην ομάδα τον φέρνει και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο.

Μπορεί, βέβαια, ο "Mr MIG" να μην έκανε κάτι για να επανέλθει στην ειδησεογραφία του Τριφυλλιού, ωστόσο μία απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου αναπόφευκτα τον "συνδέει" ξανά με το σύλλογο.

Αναφερόμαστε στην εντολή που έδωσε το αφεντικό της "πράσινης" ΠΑΕ, από τον περασμένο Σεπτέμβρη, να σταματήσει η -εδώ και πολλά χρόνια- συνεργασία με το "Υγεία", που ανήκει στον όμιλο της MIG, στον οποίο παραμένει πρόεδρος ο Ανδρέας Βγενόπουλος, παρά τις τελευταίες αλλαγές που έχουν γίνει στη μετοχική του σύνθεση.

Πλέον, όλες οι εξετάζεις των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού, αλλά και των μελών των οικογενειών τους, θα γίνοται στον όμιλο "Metropolitan". Αυτή η νέα συνεργασία θα συνοδευτεί και με χορηγία, η οποία, πάντως, δε θα προβλέπει χρήματα, αλλά δαπάνες για επεμβάσεις, διαγνωστικές εξετάσεις και νοσήλια.

Όπως διαβάζουμε, βέβαια, σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport", η απόφαση αυτή του Γιάννη Αλαφούζου έχει να κάνει με το γεγονός ότι από το "Υγεία" αποχώρησε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας, μετακομίζοντας στο "Metropolitan".

Το πιο φοβερό, πάντως, στην όλη ιστορία είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα ...συγκατοικήσει στο "Metropolitan" μαζί με τον ...Ολυμπιακό, ο οποίος επί χρόνια έχει συνεργασία με τον συγκεκριμένο όμιλο. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ εδώ και χρόνια, αν και οι Ερυθρόλευκοι του χρόνου θα συνεργάζονται με το "Ιατρικό Κέντρο Αθηνών", όπως αποκαλύπτει το ίδιο δημοσίευμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η εντολή του Σαββίδη για ...Φορτούνη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags