Facebook Pixel Ποιον Έλληνα φορ "κλέβει" η Αυστραλία;
| 2015-10-16 16:20:00

Ποιον Έλληνα φορ "κλέβει" η Αυστραλία;

Ποιον Έλληνα φορ "κλέβει" η Αυστραλία;

Ένας από τους πιο ταλαντούχους φορ της γενιάς του, με προϋπηρεσία σε μεγάλη ομάδα και διεθνής με τη γαλανόλευκη σκέφτεται να γίνει... Αυστραλός!

Ο λόγος για τον Απόστολο Γιάννου του Αστέρα Τρίπολης!

Ο επιθετικός του Αστέρα και πρώτος σκόρερ της Super League έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά έχει ζήσει στην Αυστραλία και έχει διπλή ιθαγένεια. Μάλιστα, σε επίπεδο τμημάτων υποδομής έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές ομάδες και των δύο χωρών.Αυτό, όμως, δεν του απαγορεύει να επιλέξει όποια Εθνική ομάδα επιθυμεί, εφόσον κληθεί, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με κανένα από τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Το θέμα προκύπτει από Αυστραλία μεριά, αφού το site ww.theworldgame.sbs.com.au αναφέρει ότι υπάρχει μία "κούρσα" ανάμεσα σε Ελλάδα και στα καγκουρό για τον Γιάννου...

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης ήταν στον πάγκο στον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουγγαρία, εκτός έδρας, αλλά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε αφήνει ακόμα ανοιχτή την υπόθεση. Αλλωστε, φαίνεται ότι ο Ελληνας προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας, Αγγελος Ποστέκογλου τον εκτιμά πάρα πολύ. 

Ανοιχτό αφήνει το θέμα και ο ίδιος ο Γιάννου, που μίλησε στην Αυστραλία. "Το να παίξω σε μία από τις δύο ομάδες είναι πολύ τιμητικό για εμένα. Νιώθω και Έλληνας και Αυστραλός. Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξω για την Αυτραλία, αλλά για να καταφέρω να παίξω σε μία εκ των δύο Εθνικών ομάδων απαιτείται συνέπεια στις καλές εμφανίσεις".

Συμπλήρωσε: "Η Εθνική Αυστραλίας έχει ανέβει επίπεδο. Ο Άγγελος κάνει καταπληκτική δουλειά. Αν με καλέσουν από την Αυστραλία, θα πρέπει να αποφασίσω. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Αυστραλία. Οι γονείς μου και ο αδερφός μου μένουν στη Μελβούρνη και πηγαίνω εκεί όταν τελειώνει η αγωνιστική σεζόν".

Πηγή: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags