Facebook Pixel Πήρε μπρος ο Αγροτικός! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-10-16 20:46:00

Πήρε μπρος ο Αγροτικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε μπρος ο Αγροτικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στην Football League πανηγύρισε ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς μετά το "διπλό" στις Σέρρες (2-1 τον Πανσερραϊκό) επικράτησε εντός έδρας της Ζακύνθου με σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν 20 τελικές (μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι με τον Γέσιτς στο 37'), έναντι 6 των φιλοξενούμενων, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πολίτη που είχε κατεβάσει... ρολά στο τέρμα του.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης προήρθε από στημένη φάση. Στο 53΄ ο Οικονόμου (σ.σ. πρώην αρχηγός της Ζακύνθου) εκτέλεσε φάουλ και ο Τσεμπερίδης με προβολή έκανε το 1-0, οδηγώντας την ομάδα του Ευόσμου στη δεύτερη διαδοχική της νίκη.

Στο 62' τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τον Αγροτικό Αστέρα καθώς ο Ζαϊρί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για «θέατρο» καθώς ζήτησε πέναλτι), αφήνοντας την Ζάκυνθο με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο μισάωρο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παν. Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Καθάριος (76' Γιάντσης), Οικονόμου (85' Μακρυδημήτρης), Τοπούζης, Γέσιτς, Βελλίνης (60' Θεοδωρίδης)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Κ. Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Κουρέλλας, Ορφανίδης, Ναζίμ, Μεντούρ (75' Ρ. Πέττας), Λέκκας (71' Ν. Λέκκας), Ζαϊρί, Καραμαλίκης (74' Κρολ), Στασινόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags