Facebook Pixel Ιντζίδης: "Σκέφτηκα πως ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα"
| 2015-10-22 18:49:00

Ιντζίδης: "Σκέφτηκα πως ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα"

Ιντζίδης: "Σκέφτηκα πως ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα"

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ιντζίδης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την έλευσή του στους κίτρινους, ο οποίος αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες του

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα:

«Μέχρι στιγμής όλα καλά. Σήμερα θα κάνω την δεύτερη μου προπόνηση. Είναι σημαντικό ότι με τον προπονητή έχω συνεργαστεί και παλαιότερα στον Πλατανιά».

Για το πώς αντέδρασε όταν ενδιαφέρθηκε ο ΑΡΗΣ για την απόκτησή του:

«Σκέφτηκα πως ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει ένα λογικό στόχο, να βρεθεί δηλαδή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Super League, και ότι μπορώ και εγώ από πλευράς μου να συμβάλλω και να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν το σκέφτηκα καθόλου, μόλις μου έγινε η πρόταση κάναμε κάποιες συζητήσεις και μετά ξεκίνησα όλες τις διαδικασίες για να βρεθώ εδώ».

Για το πώς βρήκε τα πράγματα στο ΑΡΗ:

«Όπως ακριβώς τα περίμενα. Από συζητήσεις που είχα κάνει με παλιούς μου συμπαίκτες είναι όλα όπως μου τα έχουν περιγράψει».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει:

"Άμα το κρίνει αναγκαίο ο κόουτς, εννοείται!".

Για το γεγονός ότι ενδέχεται να παίξει μαζί με τον Ραούλ Μπράβο:

"Γνωριστήκαμε και κουβεντιάσαμε για λίγο προχθές. Ο Ραούλ Μπράβο είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία που έχει αγωνιστεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Απ' όσα είδα και στην προπόνηση εχθές, είναι ένας παίκτης που έχει να μου μάθει πολλά
Η ομάδα γενικότερα έχει παίκτες μεγάλης αξίας με πολύχρονη πορεία στην Superleague. Διαθέτουμε την ποιότητα να επιτεύξουμε τους στόχους μας". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags