Facebook Pixel Επιστροφή που θα συζητηθεί στην Εθνική!
| 2015-10-23 21:35:00

Επιστροφή που θα συζητηθεί στην Εθνική!

Επιστροφή που θα συζητηθεί στην Εθνική!

Ο Σκίμπε ετοιμάζεται να κάτσει στον πάγκο της Ελλάδας και ήδη κυκλοφόρησαν φήμες για την πρώτη επιλογή – έκπληξη. Διαβάστε ποιον φέρνει πίσω και γιατί...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη Πέμπτη θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ η πρόσληψη του Μίκαελ Σκίμπε!

Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε στην χώρα μας τις τελευταίες δύο ημέρες, συζήτησε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και όλα δείχνουν ότι συμφώνησε να κάτσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματα από το φιλικό με το Λουξεμβούργο. Ο Σκίμπε πάντως δεν έρχεται στο... άγνωστο, καθώς έχει μελετήσει πολύ καλά το υλικό της Εθνικής και για αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος στις συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την άμεση βελτίωση της ομάδας.

Ο 50χρονος κόουτς θα πάρει τα «κλειδιά» της Εθνικής και θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, ώστε να φέρει την ομάδα στα... νερά του και ήδη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το σενάριο για επιστροφή κάποιων «παλιών» παικτών με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός τελευταία, ώστε να κάνουν... χώρου στους νέους. Μεταξύ αυτών λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και ο Φάνης Γκέκας, με τον οποίο άλλωστε έχουν συνεργαστεί μέχρι στιγμής τρεις φορές, σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μπάγερν Λεβερκούζεν και Γκρασχόπερ!

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Γκέκας μίλησε με τον Σκίμπε και τον... έπεισε να πει το «ναι» για την Εθνική Ελλάδας (παρότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την ΕΠΟ), ενώ σε δηλώσεις του σήμερα ανέφερε: "Πραγματικά πιστεύω πως είναι καλή περίπτωση για τον πάγκο της Εθνικής. Το βλέπω θετικά, αφού ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας. Είναι καλός χαρακτήρας και θα κολλήσει με την ελληνική νοοτροπία. Μιλάει με τους παίκτες του, τους ακούει, αλλά όταν πρέπει γίνεται και αυστηρός"!

Ο Φάνης πάντως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και παρότι στην Εθνική έχουμε καλούς φορ, Μήτρογλου, Αθανασιάδη, Καρέλη, το γκολ δεν έρχεται εύκολα και ίσως η επιστροφή του στην επίθεση να μας έδινε έξτρα ώθηση. Ο Γκέκας πάντως την Παρασκευή πανηγύρισε το πέμπτο του γκολ στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την αναμέτρηση της Εσκισεχίρσπορ με την Καϊσερίσπορ. Δείτε το ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή δήλωση Βαζέχα για Μπερμπάτοφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags