Facebook Pixel Διώχνουν τον Αναστασίου μετά από την Τούμπα;
| 2015-10-24 10:00:00

Διώχνουν τον Αναστασίου μετά από την Τούμπα;

Διώχνουν τον Αναστασίου μετά από την Τούμπα;

ΥΠΑΡΧΕΙ θέμα με τον Έλληνα προπονητή στον Παναθηναϊκό;

Είναι γεγονός ότι τη φετινή σεζόν, πριν ακόμα αρχίσει επίσημα, την περίμεναν πώς και πώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Γιατί ήταν η τρίτη διαδοχική που βρίσκεται στον πάγκο ο Γιάννης Αναστασίου και το πλάνο που είχε εκπονηθεί ήθελε τους "πράσινους" να διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Αλλά και να έχουν την ευκαιρία - προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αν για τον εγχώριο τίτλο ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δείχνει ο μοναδικός, μαζί με τον Ολυμπιακό, συνεπής διεκδικιτής, το πράγμα στην Ευρώπη στράβωσε...

Τόσο για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και σε εκείνους του Γιουρόπα, εξέλιξη που έφερε μουρμούρα τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας.

Με αποτέλεσμα η φετινή σεζόν να μην αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό.

Ένα κλίμα που, για διάφορους λόγους, υπάρχει μέχρι τις ημέρες μας, με αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου και (για να μην το ξεχνάμε) έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς...

Κάπου εδώ έρχεται το σημερινό άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου, στην τελευταία σελίδα της SportDay, που αναφέρει ότι το παιχνίδι της Τούμπας, είναι σημαντικό για το μέλλον του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό!

Όπως ακριβώς ήταν εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη, για τον Τραϊανό Δέλλα.

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει στη στήλη του ο γνωστός δημοσιογράφος...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags