Facebook Pixel “Με έχει εντυπωσιάσει ο Άρης”
| 2015-10-28 18:40:00

“Με έχει εντυπωσιάσει ο Άρης”

“Με έχει εντυπωσιάσει ο Άρης”

Ο δεύτερος σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα με τρία τέρματα, Μάρκος Ντουνης μίλησε για την μέχρι στιγμής εμπειρία του με τα «κιτρινόμαυρα», αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά:

Κόντρα στην ομάδα του Λαγκαδά πετύχατε την 5η φετινή νίκη. Τι μένει από αυτό το ματς;
«Ήταν ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο. Πιέσαμε από την αρχή, ψάξαμε το γκολ και το πετύχαμε δύο φορές πριν το ημίχρονο. Στη συνέχεια κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε στην πρώτη θέση και σιγά-σιγά χτίζουμε την διαφορά που θέλουμε».
Σε αυτό που ακολουθεί με τον Νέστο Χρυσούπολης, σας δίνεται η ευκαιρία να απομακρυνθείτε ακόμα περισσότερο, από την ομάδα που μέχρι στιγμής είναι τρίτη στη βαθμολογία.
«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Με την ποιότητα όμως που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και θα καταφέρουμε να πετύχουμε και σε αυτό τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη».
Από την παρουσία σου σε αυτά τα πέντε παιχνίδια είσαι ικανοποιημένος;
«Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα. Δεν είμαι απολύτως έτοιμος, δεν έκανα προετοιμασία το καλοκαίρι και θέλω λίγο χρόνο ακόμα. Στόχος μου δεν είναι μόνο να σκοράρω, αλλά να βοηθάω και σε άλλους τομείς».
Υπάρχει κάτι που σου προκάλεσε θετική έκπληξη με τον ερχομό σου στον Άρη;
«Δεν περίμενα ότι η ομάδα θα ήταν τόσο οργανωμένη. Εντυπωσιάστηκα. Είχα μία διαφορετική εικόνα στο μυαλό μου. Όχι άσχημη, αλλά σίγουρα δεν τα περίμενα τόσο καλά όλα. Η ομάδα λειτουργεί όπως της αρμόζει, σε επαγγελματικά πλαίσια».
Προς τα έξω απορρέει ένα κλίμα οικογενειακό εντός της ομάδας. Κατά πόσο ισχύει, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς;
«Ισχύει. Μπορεί να είμαστε όλοι μαζί μόλις ένα μήνα, αλλά το κλίμα είναι άριστο. Αυτό ξεκινάει από την διοίκηση, συνεχίζει στον προπονητή και μετά σε εμάς. Είναι σημαντικό να το διατηρήσουμε και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Θα αποτελέσει τον οδηγό μας για την φετινή προσπάθεια».
Αληθεύει ότι βρέθηκες πολύ κοντά στον Άρη και στο παρελθόν;
«Ναι. Όταν ήμουν στον Πανιώνιο. Οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει τότε, κάτι που ευτυχώς έγινε τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό».
Θα ήθελες να στείλεις το δικό σου μήνυμα προς τον κόσμο;
«Να συνεχίζει να μας στηρίζει όπως το κάνει μέχρι στιγμής. Ξέρουμε ότι είναι στο χέρι μας να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και θα το επιδιώξουμε μέσα από τις εμφανίσεις μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags