Facebook Pixel Μεγάλος κωλοτούμπας - Έκραζε ΠΑΟ πριν 1 μήνα!
| 2015-10-29 14:56:00

Μεγάλος κωλοτούμπας - Έκραζε ΠΑΟ πριν 1 μήνα!

Μεγάλος κωλοτούμπας - Έκραζε ΠΑΟ πριν 1 μήνα!

ΝΑ σας θυμίσουμε κάποιες δηλώσεις του πριν από, περίπου, έναν μήνα σε ολλανδικό Μέσο;

Όταν οι συμπατριώτες του τον είχαν ρωτήσει τι συμβαίνει με την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος είχε μιλήσει με τα... χειρότερα λόγια για την εξέλιξη της καριέρας του στο "τριφύλλι"!

Για διαβάστε τι είχε πει τότε, πριν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον βγάλουν από το αγωνιστικό ψυγείο, για να του κρεμάσουν τα παπούτσια και να τον κάνουν βοηθό του Αναστασίου...

Παναθηναϊκός γνώριζε πως θα οδηγούμασταν σε αυτή την κατάσταση. Πλέον δεν ανήκω στην πρώτη ομάδα, αν και δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Με άλλους τέσσερις συμπαίκτες μου έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε μόνο στο ζέσταμα. Είχα χάσει την θέση βασικού και με την έλευση του Εσιέν, ήρθε ένας μεγάλος παίκτης για εκεί. Φέτος γενικά ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Όλα καλά… εγώ το μόνο που είπα στην ομάδα είναι πως δεν ήθελα να αποχωρήσω για άλλη ελληνική ομάδα, παρά μόνο για άλλο πρωτάθλημα. Προσπάθησαν να με δώσουν σε άλλους συλλόγους της Ελλάδας, όμως… είμαι 33 ετών και δεν θέλω να πάω οπουδήποτε.

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση για να λύσουμε τη συνεργασία μας ως τις 31 του μήνα και να μπορέσω να πάω σε άλλη ομάδα αμέσως, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε άκρη. Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο φαίνεται. Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις μας δεν είναι οι καλύτερες, έχουν παγώσει. Τι μπορώ να κάνω κι εγώ; Ελπίζω τον Ιανουάριο να δοθεί λύση με τη διοίκηση, καθώς αυτή η εμπειρία μου ‘χει δώσει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags