Facebook Pixel Tα "ευχαριστώ" του Μέντες
| 2015-10-31 00:07:00

Tα "ευχαριστώ" του Μέντες

Tα "ευχαριστώ" του Μέντες

Ο Νταβίντ Μέντες με μήνυμα του στο Instagram ευχαρίστησε τους συλλόγους με τους οποίους αγωνίστηκε και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγει στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά το μήνυμα του Νταβίντ Μέντες στο Instagram:

«Ύστερα από 16 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσω πλέον το νέο κεφάλαιο ως προπονητής. Θα είμαι βοηθός σε ένα σπουδαίο κλαμπ, τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα και κυρίως την Σπάρτα Ρότερνταμ, από όπου ξεκίνησαν όλα.

Έπαιξα σ’ αυτήν 13 χρόνια, 5 εξ’ αυτών στην πρώτη ομάδα, στον Άγιαξ απέκτησα εμπειρία για έξι μήνες, ευχαριστώ την Μπρέντα για το πόσο φανταστικά πέρασα εκεί, την Άλκμααρ για τα εκπληκτικά χρόνια όπου κατέκτησα και το πρώτο μου πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την Σάλτσμπουργκ που μου προσέφερε πλούσια εμπειρία στο εξωτερικό και πολλά άλλα. Φυσικά κατέκτησα εκεί το double.

Και τον Παναθηναϊκό, όπου πέρασα φανταστικά σαν παίκτης και πανηγυρίσαμε ένα Κύπελλο. Τώρα πια αυτή η ομάδα μου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσω την νέα μου καριέρα μου και οφείλω ξανά να πω ευχαριστώ. Φυσικά, χωρίς την οικογένειά μου και τους φίλους μου, δεν θα μπορούσα να πετύχω όλα αυτά στη ζωή μου και συγκεκριμένα στην καριέρα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags