Facebook Pixel Δώσε τα κλειδιά στον Καραγκούνη!
| 2015-11-02 14:14:00

Δώσε τα κλειδιά στον Καραγκούνη!

Δώσε τα κλειδιά στον Καραγκούνη!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τη μοναδική κίνηση του Αλαφούζου, που μαζί με την πρόσληψη ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητή, θα κάνουν τον Παναθηναϊκό να λειτουργήσει ξανά ως ΟΜΑΔΑ και να αποκτήσει προοπτικές.

Σε συνθήκες πίεσης και περιόδους κρίσης, βγαίνουν στη φόρα όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας σύλλογος. Και στον Παναθηναϊκό, όσο περνάνε οι ώρες από το νέο στραβοπάτημα (κόντρα στην ΑΕΚ) τόσο αντιλαμβάνεσαι πως το πρόβλημα πιθανότατα δεν είναι μόνο ο Αναστασίου. Οι οπαδοί (δικαίως) άσκησαν δριμύτατη κριτική και στον Αλαφούζο.

Και κάπου εδώ καλό είναι να πούμε πως το γεγονός ότι δεν διαφαίνεται κάποια διοικητική λύση στον ορίζοντα αν ο Αλαφούζος πει αύριο το πρωί «φεύγω» δεν σημαίνει επ’ουδενί ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει τουμπεκί. Ειδικά για θέματα που κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι λάθος. Όπως πχ. η στήριξη του Αναστασίου. Σεβαστή η προσφορά του μεγαλομετόχου στην ΠΑΕ αλλά από τη στιγμή που αυτός κρατάει το τιμόνι έχει και τη μεγαλύτερη ευθύνη για ότι συμβαίνει με κυριότερη την σχεδόν εμμονική του στάση στο θέμα προπονητή.

Στο κάδρο ωστόσο των ευθυνών μπαίνουν κι άλλοι. Κι όχι μόνο οι παίκτες. Αναφέρομαι φυσικά στους Φύσσα-Βόκολο, που μαζί με τον Αναστασίου έστησαν τη φετινή ομάδα κι έχουν ευθύνη γι’αυτό το χάλι, πέρα φυσικά ότι εδώ και καιρό λειτουργούν ως τριανδρία. Κατά γενική ομολογία πλέον, από την εποχή του Νταμπίζα και μετά ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς κάνει βήματα πίσω. Και δυστυχώς το απαιτούμενο restart ίσως να μην χρειάζεται απλά και μόνο αλλαγή προπονητή αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Προσωπικά, θεωρώ έγκλημα ο Γιώργος Καραγκούνης (επιλογή του οποίου ήταν ο Νταμπίζας, όσο κι αν ο Καραγκούνης δεν θέλησε να το παραδεχτεί) να μην αξιοποιείται από τον Παναθηναϊκό. Και για να μην μασάμε τα λόγια μας: Αν ο Αλαφούζος θέλει όντως να ξανακάνει τον Παναθηναϊκό να λειτουργεί όχι απλά σαν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομάδα αλλά να αποκτήσει εκ νέου προοπτικές, ας δώσει τα κλειδιά στον Καραγκούνη κι ας τον αφήσει να κάνει αυτός την επιλογή ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητή (αν φυσικά φύγει ο Αναστασίου γιατί ποτέ δεν ξέρεις).

Ο Καραγκούνης ξέρει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι στην Ελλάδα, έχει διασυνδέσεις στο εξωτερικό και τυγχάνει του σεβασμού όλων! Και μην πει κανείς για το ατυχές πέρασμα του από την Εθνική, γιατί σε αυτή την ΕΠΟ, το λάθος του Καραγκούνη δεν είναι ότι απέτυχε αλλά ότι πήγε κι έμπλεξε με τα σκατά…

Πηγή: onsports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags