Facebook Pixel Ο Τσαμόπουλος για τη μοναξιά της κορυφής του Ολυμπιακού
| 2015-11-02 15:26:00

Ο Τσαμόπουλος για τη μοναξιά της κορυφής του Ολυμπιακού

Ο Τσαμόπουλος για τη μοναξιά της κορυφής του Ολυμπιακού

Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά και τους… φιλάθλους!

Όταν πριν καν μπει ο Νοέμβριος αφήνεις πίσω στη βαθμολογία τον αιώνιο με 8 βαθμούς, την ΑΕΚ 10 και τον ΠΑΟΚ 13, τότε δεν χρειάζεται να πεις και πολλά περισσότερα. Τι να πεις και τι να αναλύσεις. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα. ΤΕΛΟΣ. Έβαλε ο Μαρινάκης λεφτά, πήρε παίκτες, κράτησε τον κορμό από την περσινή ομάδα, έφερε και τον Σίλβα και η ομάδα πάει τρένο.

Ο επικοινωνιακός πόλεμος σε βάρος του Ολυμπιακού είχε και έχει να κάνει με την αδυναμία των ανταγωνιστών να δυναμώσουν το ρόστερ τους και την προσπάθεια τους να αποπροσανατολίσουν τους οπαδούς τους. Ο κόσμος έχει μάτια όμως και βλέπει. Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά που λέει ο Σαββόπουλος και τους… φιλάθλους θα προσθέσω.

Οι ερυθρόλευκοι με τα 9 συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια, από την έναρξη του πρωταθλήματος, συνεχίζουν, με σταθερό ρυθμό, να σαρώνουν. Στην Ευρώπη έχουν δύο εκτός έδρας νίκες και την Τετάρτη κόντρα στην Ντιναμό πάνε για ένα ακόμη τρίποντο. Έχουν 7 στα 7 εκτός έδρας παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κόντρα στη Βέροια, απέναντι σε σφιχτή άμυνα, δυσκολεύτηκαν αλλά το τρίποντο-τρίποντο. Ο Σίλβα είδε ότι η ομάδα δεν τραβούσε όπως θα ήθελε και έκανε από το πρώτο ημίχρονο αλλαγή. Προσαρμόζεται ανάλογα με τη ροή του αγώνα.

Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας πριν από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικού χειρισμού.

Ο Σίλβα προσπαθεί να διαχειριστεί τους παίκτες, ώστε να αποφύγει την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, θα πρέπει να τους κρατήσει ζεστούς στο πρωτάθλημα, αφού η συνεχής διεύρυνση της διαφοράς στη βαθμολογία εγκυμονεί τον κίνδυνο του εφησυχασμού.

Δεν είναι και εύκολο να τα δίνεις όλα, όταν ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα είναι οκτώ βαθμούς πίσω. Βέβαια, ο σωστός επαγγελματίας παίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνει το καλύτερο που μπορεί για τον κόσμο που πληρώνει. Αυτοσυγκράτηση λοιπόν, αφού υπάρχει δρόμος μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται.

Πηγή: Γαύρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags