Facebook Pixel Απίθανη πρόβλεψη Μάμιτς για τον Ολυμπιακό!
| 2015-11-03 20:40:00

Απίθανη πρόβλεψη Μάμιτς για τον Ολυμπιακό!

Απίθανη πρόβλεψη Μάμιτς για τον Ολυμπιακό!

Δεν θα πιστεύουν στο Λιμάνι τι είπε ο Κροάτης τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένα 24ωρο πριν από το μεγάλο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης»...
 

Ο Ζόραν Μάμιτς έδωσε πολλές πιθανότητες στον Ολυμπιακό να προκριθεί, ακόμα και πάνω από τη Μπάγερν Μονάχου!!

Αναλυτικά:
 

«Καλησπέρα σε όλους. Μας περιμένει ο 4ος αγώνας στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι επιβράβευση να παίζει κάθε παίκτης και να είναι κάθε προπονητής. Περιμένουμε έναν καλό αγώνα στο Καραϊσκάκη σε μία φανταστική ατμόσφαιρα»

ADVERTISEMENT

Πως περιμένετε το ματς;
«Εμείς σε ότι αφορά τον προηγούμενο αγώνα παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύω και αύριο μέσα σε αυτήν την καυτή ατμόσφαιρα θα κοιτάξουμε να παίξουμε πολύ πιο καλά. Ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε»

Παίζει ρόλη η εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια;
«Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει περισσότερη εμπειρία. Αυτό σίγουρα είναι ένας παράγοντας που μας προβληματίζει. Όμως από την άλλη είναι και ένα κίνητρο. Περιμένουμε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό αλλά και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε τι αντίπαλο έχουμε αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Εχουν λυθεί οι αμφιβολίες για την 11αδα;
«Ναι όντως έχουν λυθεί οι αμφιβολίες και τα προβλήματα για τον κίπερ»

Τι γίνεται με τους τραυματισμούς;

«Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες. Δεν γίνεται να ξοδέψουμε χρόνο και σκέψη γι' αυτό. Έχουμε βρει όλους τους παίκτες για την 11άδα μας που είναι άξιοι να αναπληρώσουν το κενό και θεωρούμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ματς»

Τι πιθανότητες πρόκρισης υπάρχουν;
«Σίγουρα όταν έγινε η κλήρωση με Μπάγερν και Άρσεναλ και ομάδες που έχουν απήχηση στον κόσμο υπήρξε αίσθηση. Όμως ξέραμε και τον Ολυμπιακό και το πόσο καλός είναι. Ο Ολυμπιακός μπορεί 2η και ακόμα και 1η θέση. Ας δούμε τι θα κάνουμε εμείς αύριο για να τους βάλουμε δύσκολα και ας κάνει μετά ο Ολυμπιακός ότι θέλει και νομίζει στα επόμενα ματς»

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τ' αρνητικά στοιχεία των δύο ομάδων;
«Ότι αφορά εμάς εγώ συνήθως δεν μιλάω για τα καλά τα δικά μας. Έχω να πω για τον Ολυμπιακό πως είναι ένα οργανωμένο και πειθαρχημένο σύνολο και με συνοχή. Ατομικά έχουν καλούς παίκτες και ξέρουν εκτός από τον οργανωμένο τρόπο να εκμεταλλεύονται και τις στημένες φάσεις»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα φέρει πίσω τον παιχταρά ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags