Facebook Pixel Μπαμ: "Επιστρέφει ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό"!
| 2015-11-08 13:10:00

Μπαμ: "Επιστρέφει ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό"!

Μπαμ: "Επιστρέφει ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό"!

ΤΟ ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό μέσα στο επόμενο διάστημα, που θα συζητηθεί!

Είναι γεγονός ότι η πρόσφατη παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στο "Γ. Καραϊσκάκης", για το παιχνίδι με τη Ντιναμό, αλλά και η επίσκεψή του στου Ρέντη, για να δει τους ποδοσφαιριστές και τον Μάρκο Σίλβα, αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς.

Θετική φυσικά, καθώς ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα, αν και πια δεν έχει ανάμειξη στα εσωτερικά της.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, άλλωστε, είναι γνωστό ότι λατρεύει τον Ολυμπιακό, για αυτό και όσα χρόνια βρέθηκε στο τιμόνι της ΠΑΕ, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για τον σύλλογο.

Όμως ένα σημερινό, πρωτοσέλιδο μάλιστα ρεπορτάζ, δίνει άλλη προοπτική στην ενεργοποίηση του Κόκκαλη τις τελευταίες ημέρες, καθώς αναφέρει ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα!

Ο λόγος για την Αθλητική Ημέρα, που γράφει σήμερα ότι ο Κόκκαλης είναι κοντά στην επιστροφή, προφανώς για την προεδρία του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν γίνεται να συνεχίσει σαν πρόεδρος, λόγω όσων επιτάσσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η εφημερίδα γράφει ότι τη θέση του θα πάρει ο Σωκράτης!

Λέτε; Σαν ιδέα δεν θα ήταν άσχημη, καθώς μία ακόμα φορά θα αποδειχτεί ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, νυν και προηγούμενοι, είναι ενωμένοι σαν γροθιά!

Μένει να το δούμε και στην πράξη όμως...

Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Αποκάλυψη-σοκ: "Τον Παναθηναϊκό στη Γ΄ Εθνική"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags