Facebook Pixel Πέρασε και από Κοζάνη!
| 2015-11-08 18:06:00

Πέρασε και από Κοζάνη!

Πέρασε και από Κοζάνη!

Με γκολ του Ν` Λουντουλού, που είχε μπει αλλαγή, στο 73` ο Άρης νίκησε και στην Κοζάνη με 1-0 και συνεχίζει πρώτος!

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο πέρα από δύο καλές στιγμές μία στην αρχή με τον Ραούλ Μπράβο μόλις στο 1’ κι άλλη μία λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Πόι (43’) δεν είχαν άλλη κλασική ευκαιρία. Όσο για την Κοζάνη, είχε μια καλή στιγμή με μια κεφαλιά του Ταχιά στο 37’. Από κει και πέρα…κούραση, ενώ και ο Άρης ήταν κατώτερος του αναμενομένου.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν… δυνατά το δεύτερο ημίχρονο με το δοκάρι του Καπνίδη στο 54, ενώ το… άγχος έδιωξε ένας παίκτης που ήρθε από τον πάγκο. Ο λόγος για τον Γκαέλ Ν’ Λουντουλού, ο οποίος στο 72’ έλυσε τον… Γόρδιο Δεσμό της άμυνας της Κοζάνης. Ο Γάλλος με κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Τάτου, πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Έτσι ο Άρης έφθασε στους 22 βαθμούς και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο.

Οι συνθέσεις:

Κοζάνη: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσισκόπουλος, Χαματάϊ, Ταχιάς, Πασχάλης (76΄Αλμπάνης),Πετράκος (65΄Βαρότσης), Δούμας (59΄Παπαδόπουλος)

Άρης: Tζινάρ, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Μπράβο, Πόι (61΄Ν΄Λουντούλου), Καζναφέρης, Καπνίδης (61΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (84΄Κωνσταντινίδης)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags