Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ!Έλληνας πάει για No2 στην UEFA!
| 2015-11-11 19:17:00

ΕΚΤΑΚΤΟ!Έλληνας πάει για No2 στην UEFA!

ΕΚΤΑΚΤΟ!Έλληνας πάει για No2 στην UEFA!

Η έγκυρη ισπανική εφημερίδα της Βαρκελώνης "Mundo Deportivo" αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως φαβορί για να αναλάβει τη θέση του Τζιάνι Ινφαντίνο είναι Έλληνας παράγοντας!

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, γιος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, θα αναπληρώσει τον Ιταλό, ο οποίος είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της FIFA, με τον Μισέλ Πλατινί να φέρεται να εγκρίνει την προαγωγή του Θόδωρου Θεοδωρίδη στη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Πάντως, είναι άγνωστο αν αυτή η αλλαγή θα είναι μόνιμη ή προσωρινή, καθώς ο Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε πως θα αποσυρθεί από την διεκδίκηση του προεδρικού θώκου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σε περίπτωση που η FIFA εγκρίνει την υποψηφιότητα του Μισέλ Πλατινί, έπειτα από τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει λόγω της ύποπτης πληρωμής του από τον Σεπ Μπλάτερ (σ.σ. στους δύο άνδρες έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 90 μέρες).

Υπενθυμίζεται ότι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι διευθυντής του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags