Facebook Pixel ΑΥΤΟΣ είναι γκολκίπερ για ΠΑΟΚ!
| 2015-11-13 18:10:00

ΑΥΤΟΣ είναι γκολκίπερ για ΠΑΟΚ!

ΑΥΤΟΣ είναι γκολκίπερ για ΠΑΟΚ!

Διαβάστε για τη σούπερ περίπτωση τερματοφύλακα που προτάθηκε στον Δικέφαλο και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά!

Ο Μεξικανός Γκιγιέρμο Οτσόα λοιπόν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε τα δεδομένα δεν είναι αρνητικά για την ΠΑΕ. Εφόσον θελήσει να τον αποκτήσει, υπάρχει η δυνατότητα χωρίς να ματώσει.

Αυτή τη στιγμή η Μάλαγα πληρώνει έναν παίκτη που κάθεται στον πάγκο της, συμβόλαιο ενός εκατ. ευρώ και επειδή οικονομικά δεν είναι στα καλύτερά της, το γεγονός αυτό αποτελεί πολυτέλεια.

Ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να αποκτήσει τον παίκτη μέσω διαπραγμάτευσης, καλύπτοντας το μισό του συμβόλαιο για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν – δηλαδή 250 χιλιάδες ευρώ – και στη συνέχεια να τον αγοράσει έχοντας βάλει μία λογική οψιόν αγοράς και με δεδομένο πως η Μάλαγα δεν θέλει να τον κρατήσει.

Μάλιστα τον Γενάρη, υπάρχει ενδεχόμενο ο Μεξικανός να βγάλει ισπανικό διαβατήριο και να λογίζεται ως κοινοτικός, κάτι που κάνει ακόμη πιο καλή την περίπτωσή του.

Το ερωτηματικό βέβαια είναι αν ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί για τερματοφύλακα. Τα δεδομένα απόκτησης Οτσόα δεν τρομάζουν την ΠΑΕ, η οποία όμως θα πρέπει να αποφασίσει να πάει για τερματοφύλακα. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags