Facebook Pixel Εδώ χάνουμε από τα Φερόες... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-11-13 23:24:00

Εδώ χάνουμε από τα Φερόες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ χάνουμε από τα Φερόες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε με τον Σκίμπε ξεχάσαμε τις... καλές μας συνήθειες και χάσαμε και από τη συμπαθή ομάδα του μεγάλου Δουκάτου με 1-0 στο 91`... 

Να τους κατηγορήσεις οτι δεν είχαν διάθεση οι διεθνείς στο εξωτικό Ντιφερντάνζ θα είναι άδικο, οπότε απλά ας πούμε οτι αν δεν είχαμε επιπολαιότητα στο πρώτο μέρος στην τελική προσπάθεια, θα είχαμε βάλει ένα γκολάκι και δεν θα τρώγαμε κοροϊδίστικο γκολ στο 90+1`.... Πίσω είχαμε πάλι τα προβληματάκια μας, κυρίως στην αριστερή πλευρά, απ `όπου προήλθε άλλωστε και το γκολ. Στο δια ταύτα τώρα. Ο Μίκαελ Σκίμπε στο ντεμπούτο του χρησιμοποίησε και 4-4-2 (στο πρώτο 45λεπτο) και 4-2-3-1, το πρώτο με περισσότερη επιτυχία, έχοντας μάλιστα στα άκρα Χολέμπας και Πέλκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ιδίως από το 60` και μετά, αλλά οι γηπεδούχοι το πάλεψαν και τελικά νίκησαν στο τέλος. Επόμενο και πιο δύσκολο τεστ με τους Ρώσους την Τρίτη (17/11).

Έλλειψε το γκολ

Με σχήμα 4-4-2 και Καρέλη-Μήτρογλου μπροστά, η Εθνική μας άγγιξε το γκολ στο 3`, αλλά το σουτ του φορ της Μπενφίκα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Οι γηπεδούχοι με εξαίρεση μια διπλή ευκαιρία στο 9` δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν, ενώ από την άλλη οι παίκτες μας έφτασαν πάλι κοντά στο 0-1 αλλά ο Μήτρογλου αστόχησε με το κεφάλι στο 19`.

Ο Καρέλης στο 28` απέτυχε να πλασάρει εύστοχα τον Ζουμπέρ και το Λουξεμβούργο στη συνέχεια στο 30` έχασε την καλύτερη του φάση με την προβολή του πιο επικίνδυνου παίκτη της, Μπένζι. Η Ελλάδα απάντησε στις ευκαιρίες στο 32` με το πλασέ του Μήτρογλου, ενώ καλό ήταν και το σουτ του Χολέμπας στο 40`. Εν κατακλείδι, στο πρώτο μέρος η Ελλάδα έφτιαξε 3-4 καλές φάσεις, όμως ήταν αναποτελεσματική, ενώ πίσω κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις. Αρκετά καλός ο Χολέμπας, ενώ κινητικοί ήταν Μήτρογλου, Καρέλης.

Φάγαμε και γκολ!

Η είσοδος του Τζιόλη αντί του Πέλκα έφερε την αλλαγή της διάταξης σε 4-2-3-1, με τον Μήτρογλου κορυφή, τον Ταχτσίδη δεκάρι και τους Καρέλη, Χολέμπας στα άκρα. Πάντως το Λουξεμβούργο έφτασε κοντά στο 1-0 στο 54` με την ευκαιρία του Γιόακιμ, ενώ η Ελλάδα απάντησε στο 58` με το ωραίο σουτ του Σάμαρη. Ο Σκίμπε στο 69` πέρασε και τον Αραβίδη αντί του Χολέμπας, με τον ρυθμό πάντως να έχει πέσει σε σχέση με το πρώτο μέρος...

Στο 78` ο Σιόβας φάνηκε να τραυματίζεται σε μια φάση με τον Καπίνο κι έγινε αλλαγή από τον Μόρα, περισσότερο προληπτικά. Εκεί που λέγαμε οτι πάμε να... πανηγυρίσουμε το 0-0, στο 90+1` ο καλύτερος του γηπέδου Μπένζι έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Γιόακιμ με προβολή έκανε προβολή, 1-0 και καλή νύχτα...

Διαιτητής: Τίμοθι Μάρσαλ (Ιρλανδία)

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (Χολτζ): Ζουμπέρ, Σανό, Φίλιπς (67' Παγιάλ), Γκέρσον (76' Τιλ), Μάρτινς (63' Ντα Μότα), Μπενσί (93' Σνελ), Γιοακίμ, Μαλζέ, Ντελγκάντο, Μουτς (84' Χολτέρ), Γιανς.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Σιόβας (78' Μόρας), Βύντρα, Χολέμπας (69' Αραβίδης), Ταχτσίδης, Σάμαρης, Πέλκας (46' Τζιόλης), Καρέλης, Μήτρογλου.

Γκολ: 91' Γιοακίμ

Κάρτες: 61' Σάμαρης
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags