Facebook Pixel Τελειωμένο του Αναστασίου επαναφέρει ο Ιταλός!
| 2015-11-15 11:40:00

Τελειωμένο του Αναστασίου επαναφέρει ο Ιταλός!

Τελειωμένο του Αναστασίου επαναφέρει ο Ιταλός!

ΠΟΙΟΣ ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που ήταν τελειωμένος από τον Αναστασίου, μπορεί να επανέλθει με τον Στραματσιόνι;

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν βασική θέση στην 11άδα και κάποιοι άλλοι που δίνουν μάχη για να πάρουν λεπτά συμμετοχής σε έναν αγώνα.

Όλα αυτά όμως παύουν να ισχύουν όταν στην ομάδα φτάνει νέος προπονητής, καθώς αρχίζουν όλοι από μηδενική βάση και προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι κατάλληλοι για το βασικό σχήμα.

Έτσι και στον Παναθηναϊκό του Στραματσιόνι, που όλοι οι "πράσινοι" αρχίζουν τώρα από το μηδέν και προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν θέση στην ομάδα.

Και φαίνεται ότι κάποιοι από αυτούς ίσως καταφέρουν να αντιστρέψουν το κλίμα που υπάρχει, όπως ο Χρήστος Μπούρμπος!

Που ο Γιάννης Αναστασίου τον είχε ενημερώσει ότι δεν υπολογίζεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ιταλός προπονητής χθες τον έβαλε να παίξει για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Λεβαδειακό!

Στο χέρι του Μπούρμπου είναι, άλλωστε, να κερδίσει ξανά τη θέση του στην ομάδα και, γιατί όχι, να πάρει ξανά λεπτά συμμετοχής με την πρασινη φανέλα...

Μία από τα ίδια ισχύει και για την περίπτωση του Δώνη, αν και ο νεαρός άσος υπολογιζόταν και από το προηγούμενο τεχνικό τιμ.

Απλώς το τελευταίο διάστημα είχε εξαφανιστεί από την 11άδα...

Χθες είχε και αυτός την ευκαιρία του, αν και αγωνίστηκε μόλις 20 λεπτά, να δείξει ότι αξίζει να έχει θέση στον Παναθηναϊκό...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Βγάζει μάτι η... πρόκα της γυναίκας του Τσάβι! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags