Facebook Pixel Ρίχνει "άγκυρα" στον ΠΑΟΚ!
| 2015-11-18 17:09:00

Ρίχνει "άγκυρα" στον ΠΑΟΚ!

Ρίχνει "άγκυρα" στον ΠΑΟΚ!

Ποιο σημαντικό "εργαλείο" του Δικεφάλου ετοιμάζεται να δεθεί με νέο συμβόλαιο;

Ο Φρανκ Άρνεσεν στο φινάλε του πρώτου του καλοκαιριού στην Τούμπα υποστήριζε ότι μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, σταδιακά θα ασχολούνταν με τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν ήδη στον ΠΑΟΚ έχοντας συμβόλαιο με την ομάδα και υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά του συλλόγου να διευρύνει τη συνεργασία μαζί τους.

Ο Δανός δε θέλησε να βιαστεί και σε συνεργασία με τις εισηγήσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τους παίκτες που προορίζονται για προανανέωση, με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου» τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 το επόμενο χρονικό διάστημα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον «δένει» με τον ΠΑΟΚ ως το 2019.

Πριν από μερικές εβδομάδες η πλευρά του ΠΑΟΚ μέσω του Φρανκ Άρνεσεν έκανε μία πρώτη κρούση στον εκπρόσωπο του παίκτη, προτείνοντας του νέο συμβόλαιο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις τόσο αναφορικά με τη χρονική του διάρκεια όσο και με το ύψος των βελτιωμένων αποδοχών του παίκτη.

Η πλευρά του Κωνσταντινίδη δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με την πρώτη οικονομική προσφορά που δέχτηκε και προχώρησε σε μία συγκεκριμένη αντιπρόταση, η οποία μεταφέρθηκε στον αθλητικό διευθυντή των «ασπρόμαυρων».

Οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ και Κωνσταντινίδη προχώρησαν αρκετά και φαίνεται ότι πλέον έχει βρεθεί κοινός τόπος στις συζητήσεις που αφορούν και το οικονομικό σκέλος της νέας συμφωνίας, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να παραμένει, εκτός απροόπτου, κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2019, δεχόμενος ως επιβράβευση μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του συγκριτικά με το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή στον «Δικέφαλο», η οποία θα τεθεί άμεσα σε ισχύ αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κλείσει και τυπικά η συγκεκριμένη εσωτερική... μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, καθώς εκτιμάται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν πέσει οι υπογραφές σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags