Facebook Pixel Σοβαρά τώρα; Τον... Μπέντνερ;!
| 2015-11-19 17:19:00

Σοβαρά τώρα; Τον... Μπέντνερ;!

Σοβαρά τώρα; Τον... Μπέντνερ;!

Το "αγαπημένο" παιδί των βρετανικών ταμπλόιντ, τον καιρό που αγωνιζόταν στην Άρσεναλ, τον επονομαζόμενο και "λόρδο" Μπέντνερ θέλουν να φορτώσουν σε μεγάλη ελληνική ομάδα...

Η γερμανική ιστοσελίδα «90min.com» σχολιάζοντας τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του Μπέντνερ στη Βόλφσμπουργκ τους τελευταίους μήνες, ειρωνευόμενη τον χαρακτηρισμό «Λόρδος Μπέντνερ» που του έχουν κολλήσει για τον ναρκισσισμό του, υποστηρίζει ότι δεν αποκλείεται ο Δανός να αναζητήσει τον Γενάρη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σε αυτό το πλαίσιο οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν φέρεται να απασχόλησε και το καλοκαίρι τον Φρανκ Άρνεσεν αποτελώντας μία επιλογή για την επίθεση του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι ψηλά στη λίστα του «Δικεφάλου».

Η προοπτική μία λίγκας με χαμηλότερο επίπεδο και μικρότερο ανταγωνισμό θα μπορούσε να ανεβάσει ξανά τις «μετοχές» του Μπέντνερ, με του Γερμανούς να τονίζουν ότι η ελληνική Super League θα μπορούσε να δώσει μία τέτοια ευκαιρία στον παίκτη, μέσα από το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα ολοκληρώνει την αναφορά στους «ασπρόμαυρους», τονίζοντας ότι αν ο Μπέντνερ γίνει τελικά κάτοικος Τούμπας θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη τον σπουδαίο επιθετικό, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στους πέντε πιθανούς προορισμούς που παραθέτουν οι Γερμανοί στα σενάρια που φτιάχνουν για το μέλλον του Μπέντνερ μαζί με τις Φενέρμπαχτσε, Σάντερλαντ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κοπεγχάγη.

Οτι θα έχει πλάκα να έρθει, θα έχει, το αν θα έρθει είναι άλλη ιστορία πάντως...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags