Facebook Pixel Κωλοτούμπα Γκαγκαλούδη! Έσβησε το πρώτο post και δείτε τι έγραψε!
| 2015-11-22 00:55:00

Κωλοτούμπα Γκαγκαλούδη! Έσβησε το πρώτο post και δείτε τι έγραψε!

Κωλοτούμπα Γκαγκαλούδη! Έσβησε το πρώτο post και δείτε τι έγραψε!

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το σχόλιο του για τον Ολυμπιακό, τον Παππά και τη ματαίωση του ντέρμπι, ο πρώην άσος των Πρασίνων προσπάθησε να τα... μαζέψει.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού είχε γράψει αρχικά:
 

"Ρε πουλημένε Παππά, ήθελα να ΄ξερα πώς θα φύγεις από εκεί ξεφτιλισμένε!!! Αληταράδες, πουλάτε και τη μάνα σας για τον Ολυμπιακό… ΝΤΡΟΠΗ σου ρε, αλλά εύχομαι να μείνει εκεί μια ζωή… Γιατί πρώτη φορά στην Ελλάδα πέφτει φωτοβολίδα… Και πριν σχολιάσετε σας ρωτάω όλους…. Το στυλό έπεσε 6.10… Γιατί διέκοψες το ματς στις 8.30 ρε αληταρά;;; εεε;;; Πέσανε τα τηλεφωνάκια;;;; εεε;;; Απλά σας ρωτάω όλους!!!!".

Λίγα λεπτά μετά όμως, έσβησε το post και ζήτησε συγνώμη.

"Πρώτον…. Το στάτους ήταν λάθος και ζητάω συγγνώμη από όλους όσους είχαν την ατυχία να το δουν. Δεύτερον… όταν το έγραψα δεν ήξερα τίποτα για τραυματισμούς γιατί είχα ματς… Σαν ΑΝΤΡΑΣ λοιπόν, όταν τα έμαθα το κατέβασα και θέλω από εδώ όπως έχω κάνει πολλές φορές να πω ότι Είμαστε Ουγκάντα… Αν ένας παίκτης φοράει κόκκινα ή πράσινα δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα πρεζάκι να τον κάψει… άι στα @@@ πια… ούτε ένα ματς δεν μπορούμε να δούμε… Στρατοί πληρωμένοι που διαλύουνε τα πάντα… τρίτον… η γνώμη μου μου για τον Παππά δεν αλλάζει. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι στις 6, στις 7 στις 8 δεν ξέρω… Και δυστυχώς για άλλη μια φορά εμείς οι Παναθηναϊκοί αποδειχτήκαμε ζώα και δεν μας φταίει ο Μαρινάκης σήμερα και κανείς Ολυμπιακός τελικά… Και πάλι συγγνώμη…", ήταν τα όσα έγραψε ο 37χρονος γκαρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags