Facebook Pixel Την αλήθεια είπε ο Μαντζουράκης
| 2015-11-22 19:25:00

Την αλήθεια είπε ο Μαντζουράκης

Την αλήθεια είπε ο Μαντζουράκης

«Μοίραζε» μπράβο στους παίκτες του Παναιτωλικού ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Τούμπας, ενώ τόνισε ικανοποιημένος από την ισοπαλία, σημειώνοντας πως η ομάδα του είχε και τύχη, αν και γενικά δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια.

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Μαντζουράκης ανέφερε: «Δεν είχαμε καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια, αλλά δεν απειλήθηκαμε ιδιαίτερα. Μετά την είσοδο του Πέλκα ο ΠΑΟΚ έγινε επικίνδυνος κι εκεί είχαμε την τύχη μαζί μας σε δύο φάσεις, του Μπερμπάτοφ και του Πέλκα. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε άλλα προβλήματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δουλέψαμε καλά στη διακοπή και σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε. Αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μου και τους έδωσα συγχαρητήρια».

Καταλήγοντας για το αν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία,καθώς στο τελευταίο λεπτό ο Πάουλο έχασε τεράστια ευκαιρία, ο τεχνικός του Παναιτωλικού ανέφερε: «Ό,τι και να συμβαίνει, είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι και παραμένει μεγάλη ομάδα. Οταν παίρνεις αποτέλεσμα από μια μεγάλη ομάδα είναι επιτυχία. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags