Facebook Pixel Καπετανόπουλος: «Εμείς θα τρώγαμε ξύλο»!
| 2015-11-23 20:15:00

Καπετανόπουλος: «Εμείς θα τρώγαμε ξύλο»!

Καπετανόπουλος: «Εμείς θα τρώγαμε ξύλο»!

Την απογοήτευσή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια εξέφρασε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, μιλώντας στο Metropolis 95,5. Ο παλαίμαχος αμυντικός του Δικεφάλου είπε πως η ομάδα ήταν χωρίς αρχή, μέση και τέλος και μίλησε για τον Ιγκορ Τούντορ και μια πιθανή αλλαγή προπονητή...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Είμασταν χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Η πρώτη φάση που κάναμε ήταν στο 80. Ο Παναιτωλικός έδειχνε ένα κλικ πάνω από τον ΠΑΟΚ που έδειχνε πως δεν είχε σχέδιο στο παιχνίδι. Αν δεν υπήρχε η οργάνωση από τον κ Σαββίδη θα ήταν πραγματικά ανησυχητικό. Έχει υπομείνει τόσα πράγματα ο κόσμος του ΠΑΟΚ που αξίζει να πάρει χαρές».

Για το ποιος έχει την ευθύνη για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Όλοι ευθύνονται. Ακόμη και ο προπονητής να έχει δώσει κάποιες εντολές, ο ΠΑΟΚ πρέπει να πνίγει τον αντίπαλο του στην Τούμπα. Δε γίνεται ο Παναιτωλικός να κάνει 5 φάσεις για γκολ στην Τούμπα και να τρέμει το φυλλοκάρδι μας»

Για τον παράγοντα «πίεση»: «Αν θεωρείται αυτό το γήπεδο-εκκλησία πίεση, εμείς τι να πούμε, που δεν είχαμε και τις ανέσεις που έχουν αυτά τα παιδιά. Αν φέρναμε ισοπαλίες με ομάδες σαν τον Παναιτωλικό και είμασταν 16 πόντους από την κορυφή, θα τρώγαμε ξύλο. Εκτός αν θεωρείται πίεση από πλευράς Σαββίδη για αποτελέσματα»

Για τη δήλωση Τούντορ για Τζιόλη: «Είναι προσωπική εκτίμηση του Τούντορ. Χθες δεν έπρεπε να υπάρχει MVP. Η ομάδα ήταν μέτρια προς κακή. Οι μόνοι που πήραν πρωτοβουλίες ήταν ο Κάτσε και στην αρχή οι Μακ και Ροντρίγκες»

Για τον Τούντορ: «Στην αρχή όταν ξεκίνησε η ομάδα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και νόμιζα ότι βρήκαμε προπονητή για πολλά χρόνια. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και έχει αυτή την εικόνα. Όταν παίρνει την μπάλα ο Μπερμπάτοφ και ο κοντινότερος παίκτης είναι στα 30 μέτρα και οι γραμμές είναι πολύ μακριά, κάτι δεν γίνεται σωστά. Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί».

Για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αλλαγή προπονητή: «Δεν είμαι υπέρ του να αλλάζει μια ομάδα συχνά προπονητές. Κάθε προπονητής θέλει πίστωση χρόνου να δείξει το έργο του. Άμα όμως συνεχιστεί αυτή η εικόνα, όλα παίζουν. Στην αρχή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, τώρα δεν φτάνει η μπάλα με τίποτα μπροστά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags