Facebook Pixel "Απόλυτα ύποπτος ο αγώνας Κισσαμικού - Εργοτέλη"
| 2015-11-25 00:33:00

"Απόλυτα ύποπτος ο αγώνας Κισσαμικού - Εργοτέλη"

"Απόλυτα ύποπτος ο αγώνας Κισσαμικού - Εργοτέλη"

Δεύτερος αγώνα του Εργοτέλη στη φετινή σεζόν χαρακτηρίζεται ως ύποπτος χειραγώγησης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το «τμήμα συναλλαγών» της Fedrebet, που είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ασχολείται με την παρακολούθηση της στοιχηματικής ροής και καταγραφεί περιπτώσεις χειραγωγημένων αγώνων, στο αγώνα της Football League, Kισσαμικός – Εργοτέλης 2-1 που έγινε τη Δευτέρα 23/11 «αρκετοί bookmakers αφαίρεσαν τον αγώνα από τα κουπόνια, ενώ ένα ασυνήθιστα τεράστιο ποσό χρημάτων είχαν πονταριστεί στο 2 Ημίχρονο/1 Τελικό. Το τμήμα συναλλαγών μας κρίνει ότι το ματς είναι απολύτως ύποπτο».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, πήρε προβάδισμα με τον Παυλίδη στο 45'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61' με τον Βαττή, που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Λώττα. Στο 75' ο Βαττής έκανε εκπληκτική προσπάθεια από τα αριστερά και έβγαλε ιδανική μπαλιά στον Μάντζη, που με πλασέ σημείωσε το 2-1.

Υπενθυμίζεται ότι από την UEFA έχει έρθει φάκελος σύμφωνα με τον οποίο θεωρείται ύποπτος αγώνας Εργοτέλης-Χανιά 0-1, που έγινε στις 28/09 για την πρώτη αγωνιστική της Football League.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags