Facebook Pixel "Βγάζει στη σέντρα" τον Μπενζεμά ο Βαλμπουενά...
| 2015-11-27 19:39:00

"Βγάζει στη σέντρα" τον Μπενζεμά ο Βαλμπουενά...

"Βγάζει στη σέντρα" τον Μπενζεμά ο Βαλμπουενά...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το "ροζ" σκάνδαλο με το sextape, όπου διατυπώνει σαφείς αιχμές για τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή...

Ο Βαλμπουενά δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν θα το έκανα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Τα λόγια του (σ.σ. του Μπενζεμά) έδειξαν έλλειψη σεβασμού. Δεν πρόκειται να τον υπερασπιστώ". Ο Μπενζεμά προσπάθησε να φέρει τον Βαλμπουενά σε επαφή με έναν φίλο του προκειμένου να καταστρέψει το βίντεο και προσέθεσε: "Με ρωτούσε συνέχεια τι έγινε στην ίδια υπόθεση με τον Σισέ το 2008 και με πίεσε να συναντηθώ με τον φίλο του. Όλα καταλήγουν στην έλλειψη σεβασμού, δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι έτσι".

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Βαλμπουενά αν ο Μπενζεμά άσκησε πίεση: "Ναι αλλά έμμεσα. Με προειδοποίησε πως το βίντεο θα προκαλέσει πρόβλημα με την οικογένειά μου και πως θα πρέπει να πληρώσω".

Όταν πλέον το σκάνδαλο είχε δει το φως της δημοσιότητας ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Βαλμπουενά και ο δημοσιογράφος του ζήτησε να του δώσει το ιστορικό της συζήτησης: "Ήμουν στην Αγία Πετρούπολη (σ.σ. η Λιόν έπαιζε με τη Ζενίτ) και με πήρε τηλέφωνο. Μου ζήτησε να πούμε ψέματα για να μην έχει προβλήματα. Του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει".

Στο τέλος της συζήτησης ο παίκτης της Λιόν ρωτήθηκε για το πως ένιωσε όταν "είδαν" το φως της δημοσιότητας οι συνομιλίες του Μπενζεμά με τον φίλο του, Καρίμ Ζενατί, τον άνθρωπο που θα κατέστρεφε το βίντεο: "Φυσικά απογοητεύτηκα, ίσως και κάτι παραπάνω. Με περνούσε για βλάκα και με προσέβαλε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags