Facebook Pixel Μπούρμπος: "Σεβασμός στον Ηρακλή"
| 2015-11-27 22:46:00

Μπούρμπος: "Σεβασμός στον Ηρακλή"

Μπούρμπος: "Σεβασμός στον Ηρακλή"

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα επηρεαστεί στο ματς με τον Ηρακλή απ' όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος με δηλώσεις του στη NOVA

Ζήσατε κάποιες δύσκολες στιγμές, πως είναι τα πράγματα, η ψυχολογία σας;

"Τις πρώτες μέρες να πούμε την αλήθεια δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, σίγουρα όλες αυτές οι καταστάσεις είναι καταδικαστέες και από εμάς και απ' όλον τον κόσμο, δεν τα θέλουμε. Από εκεί και πέρα εμείς από την πλευρά μας σαν ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά, έχουμε πάρα πολύ δρόμο και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Πέρυσι τέτοια εποχή η ομάδα επηρεάστηκε από το ανάλογο ντέρμπι, φοβάσαι ότι μπορεί να σας επηρεάσουν ψυχολογικά και φέτος τα όσα έγιναν;

"Κοιτάξτε όπως είπα και πριν τις πρώτες μέρες ήμασταν κάπως, αυτή είναι η αλήθεια, θεωρώ όμως ότι υπάρχουν στόχοι στην ομάδα, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να αποδείξουν και σε ατομικό επίπεδο και στην ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα είναι όπως πέρυσι, νομίζω πέρυσι ήταν και αργότερα το ντέρμπι. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κίνητρο για να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα".

Πόσο δύσκολο είναι μετά απ' όσα έχουν γίνει, όσα έχουν γραφτεί να μπείτε στο γήπεδο και να παίξετε καλά; Ναι μεν λέμε ότι υπάρχει η ταμπέλα του επαγγελματία αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

"Σίγουρα να μην λέμε ψέμματα μας επηρεάζει. Από εκεί και πέρα όμως είναι στον καθένα μας πόσο δυνατός είναι ψυχολογικά να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Βρισκόμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο και πρέπει να το αποδεικνύουμε αυτό κάθε μέρα. Ακόμα και στην προπόνηση".

Η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Super League. Tι περιμένεις σε ένα ματς με αρκετές δυσκολίες πιστεύω για τον Παναθηναϊκό;

"Σίγουρα ο Ηρακλής δεν παύει να είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον Ηρακλή και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα.

Από εκεί και πέρα έχουμε και ένα αβαντάζ θεωρώ με τον καινούριο προπονητή. Προσπαθούμε να κάνουμε κάποια νέα πράγματα και θεωρώ ότι δουλεύουμε αρκετά καλά έτσι ώστε να τα βγάλουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο δείγμα του νέου προπονητή. Ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με τον κ. Αναστασίου; Είναι ένας Ιταλός προπονητής, δουλεύει αρκετά στην τακτική;

"Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία, δουλεύουμε αρκετά τακτικά πάνω στην ομάδα, έχει αλλάξει και τον τρόπο παιχνιδιού μας, άλλο σύστημα εννοώ. Θεωρώ ότι δουλεύουμε αρκετά ώστε να τα αφομοιώσουμε και να βγουν στο παιχνίδι και να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη".

Θεωρείς ότι με τον νέο προπονητή μπορείς να πάρεις και εσύ μια δεύτερη ευκαιρία;

"Εμένα η δουλειά μου είναι όπως δούλευα και με τον προηγούμενο προπονητή να συνεχίσω να δουλεύω και είναι δουλειά άλλων να κρίνουν αν μπορώ να βοηθήσω ή δεν μπορώ. Θα το δείξει η συνέχεια". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags