Facebook Pixel «Καθάρισε» ο Πανιώνιος, «ξύπνησε» ο Ατρόμητος!
| 2015-12-01 20:32:00

«Καθάρισε» ο Πανιώνιος, «ξύπνησε» ο Ατρόμητος!

«Καθάρισε» ο Πανιώνιος, «ξύπνησε» ο Ατρόμητος!

Οι Κυναέρυθροι νίκησαν 1-0 τη Ζάκυνθο και «κλείδωσαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο.
 

Ο Πανιώνιος δεν ανέβασε "στροφές" κατάφερε ωστόσο να κάνει το καθήκον του, καθώς επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου στη Νέα Σμύρνη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι «κυανέρυθροι» αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων κόντρα στη Ζάκυνθο, παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισαν μεγάλη αντίσταση και επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους χάρις στο τέρμα του Μπρούνο Χαλκιαδάκη στο 36ο λεπτό.

Την ίδια ώρα, τη νίκη πανηγύρισε και ο Ατρόμητος και μάλιστα με 2-0 στη Λαμία! Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα νίκησε μετά από περίπου 1,5 μήνα και συνολικά 6 αγώνες για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και πανηγύρισε το πρώτο "τρίποντο" στον θεσμό. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ. Το πρώτο στο 58' με απίστευτο σουτ έπειτα από γύρισμα του Μπρίτο και το δεύτερο στο 66' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.
 

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος "σκαρφάλωσε" στην 1η θέση του 6ου ομίλου με 4 βαθμούς και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση ενώ η Λαμία παραμένει χωρίς βαθμό.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Καθάριος (57' Σιώπης) Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι (67' Μασούρας), Βιγιάλμπα, Καραμάνος

Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας, Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος (64' Κουρέλλας), Πέττας (74' Κάρδαρης), Βοσνακίδης, Τατταρίδης, Νίκιτς
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Πανιώνιος 6

2) Εργοτέλης 1

3) Ζάκυνθος 1

4) Παναιτωλικός 0

Η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 3.00μ.μ.


 

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο
Λαμία - Ατρόμητος 0-2 (58', 66' πεν. Ναπολεόνι)
Βέροια - Καλλιθέα (03/12, 15:00)

Η βαθμολογία
1. Ατρόμητος 4
2. Καλλιθέα 3 (1 αγ.)
3. Βέροια 1 (1 αγ.)
4. Λαμία 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
Λαμία - Βέροια
Καλλιθέα - Ατρόμητος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags