Facebook Pixel "Non stop" και οι ρεζέρβες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-12-03 07:10:00

"Non stop" και οι ρεζέρβες! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Non stop" και οι ρεζέρβες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός παρότι με τα... δευτερότριτα στο Αίγιο νίκησε εύκολα 0-4 τον Παναιγιάλειο, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο. Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Κολοβός και Ερνάνι τα γκολ

Ο Μάρκο Σίλβα είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες όπως ο Τσιμίκας, ο Ζντιέλαρ, ο Βούρος και ο Κολοβός αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα (ή καθόλου) όπως ο Καπίνο, ο Αυλωνίτης, ο Φουστέρ και ο Φινμπόγκασον. Εξαιρετικός ο Ερνάνι με τον Καμπιάσο, χαμόγελα και για τον νεαρό Τσιμίκα που έδωσε την ασίστ στον Τσόρι για το δεύτερο γκολ. Με τη νίκη αυτή οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στους 4 βαθμούς στο 5ο όμιλο και σφράγισαν ουσιαστικά την πρόκριση.

Αργεντίνικα γκολ!

Ο Ολυμπιακός, που προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του λόγω των πολλών αλλαγών, απείλησε για πρώτη φορά στο 14', αλλά το σουτ του Καμπιάσο ήταν άστοχο. Στο 23` όμως, ο Σαλίνο από τα δεξιά έβγαλε μία παράλληλη σέντρα, ο Φινμπόγκασον αρχικά δεν κατάφερε να την κοντρολάρει όπως θα ήθελε, αλλά άφησε την μπάλα στον Καμπιάσο που με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 στην αναμέτρηση στο 43`. Ο Τσιμίκας από τα αριστερά, έβγαλε μία ωραία σέντρα και ο Τσόρι με κεφαλιά "ψαράκι" από την καρδιά της περιοχής σημείωσε το 2-0.

Δεν σταμάτησε

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα αλλά χωρίς επιτυχία. Στο 59' ο Ντομίνγκες έβαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα προς τον Φουστέρ, ο οποίος σούταρε στη κίνηση μέσα στη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε, ενώ στο 67΄ο Ερνάνι από δεξιά έστρωσε μια μπαλιά "πάρε-βάλε" στον Φινμπόγκασον, αλλά ο Ισλανδός σούταρε πάνω στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Οι Αιγιώτες έκαναν την καλύτερη τους ευκαιρία στο 84', αλλά το σουτ του Ομάρ ήταν άστοχο. Στο 85' ο Καμπιάσο, από το σημείο της σέντρας σχεδόν, έβγαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα στον Κολοβό, ο οποίος από καθαρή θέση βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο και "κρέμασε" με έξοχη "λόμπα", διαμορφώνοντας το 3-0 στο ματς. Τέλος, στο 89' ο Ερνάνι με σουτ εντός της περιοχής έκανε το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (Ρέλας 71'), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (Μαυρόπουλος 71'), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ντα Κόστα (Βούρος 62'), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81' Σεμπά), Ντομίνγκεζ (Κολοβός 62'), Φινμπόγκασον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags