Facebook Pixel Γιατί ο Αλαφούζος ξαναπήρε τον Παναγόπουλο που είχε διώξει
| 2015-12-04 10:53:00

Γιατί ο Αλαφούζος ξαναπήρε τον Παναγόπουλο που είχε διώξει

Γιατί ο Αλαφούζος ξαναπήρε τον Παναγόπουλο που είχε διώξει

Κατ' αρχήν. Ο κύριος Χρήστος Παναγόπουλος, Νο2 στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν το μαγαζί το πήρε ο Αλαφούζος, ήταν «άνθρωπος» των Βαρδινογιάννηδων.

Αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Παναγόπουλος, πρώην της ΕΡΤ, είναι ο Παναγόπουλος. Η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό δεν προσφέρεται για περίεργες ερμηνείες

Και ο Γόντικας ήταν άνθρωπος του Βαρδινογιάννη και «δίδυμο» με τον Παναγόπουλο, αλλά λίγο μετά την εμφάνιση Αλαφούζου στην ΠΑΕ ο βολεϋμπωλίστας έγινε παρελθόν και έμεινε μόνον ο Παναγόπουλος. Κάποια στιγμή το αφεντικό, ο Αλαφούζος, είδε ότι ο Παναγόπουλος είχε παραπάρει αέρα, έκλεινε συμφωνίες για λογαριασμό της ΠΑΕ που δεν θεωρούνται αρκετά οφέλιμες, ξόδευε πολύ χρόνο συνομιλώντας με δημοσιογράφους και ο Αλαφούζος, όχι φιλικά,του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Τελειώσαμε είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στον αντιπρόεδρο.

Και «ξαφνικά» και από το πουθενά ο Παναγόπουλος που έχει ακόμα κάποιες... εκκρεμότητες από τον διορισμό του στην ΕΡΤ, ξαναμπαίνει στον Παναθηναϊκό, μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες. Τι συνέβη; Ο Αλαφούζος χρειάστηκε τριάμισυ χρόνια για να καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός διοικείται και με… δουλειά. Όχι μόνον με δηλώσεις, διαμαρτυρίες, καταγγελίες.

Είναι αδύνατον κοτζάμ Παναθηναϊκός με στόχους υψηλούς, επιχειρηματικούς και αγωνιστικούς, να διοικείται χωρίς να υπάρχουν στελέχη επιπέδου εκτός αποδυτηρίων. Μέχρι σήμερα όλα ήταν στο κεφάλι και στην πλάτη του Αλαφούζου, από το να κυνηγάει στο παρασκήνιο την εγκληματική οργάνωση μέχρι να στέλνει tweet με το κινητό του. Δεν τράβαγε άλλο έτσι το έργο.

Είναι φανερό ότι μετά τον κύριο Χρήστο Παναγόπουλο, που δέχθηκε να επιστρέψει με «ειδική συμφωνία» που τον κατοχυρώνει προσωπικά στη νέα του θητεία στον Παναθηναϊκό, αναμένεται μια νέα δυνατή διοικητική μεταγραφή με απόφαση Αλαφούζου.

Ο Παναθηναϊκός απειλείται τώρα απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, διάβασε   apodytiriakias.gr 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags