Facebook Pixel "Ευχαρίστως θα ξαναρχόμουν στον ΠΑΟΚ"!
| 2015-12-04 20:25:00

"Ευχαρίστως θα ξαναρχόμουν στον ΠΑΟΚ"!

"Ευχαρίστως θα ξαναρχόμουν στον ΠΑΟΚ"!

Ποιος πρώην προπονητής του Δικεφάλου από το -όχι τόσο μακρινό-παρελθόν εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει με τη φόρμα του στην Τούμπα;

Ο Λάσλο Μπόλονι λοιπόν μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, για τους παίκτες που αναδείχθηκαν επό ημερών του, ενώ απάντησε και για το αν θα καθόταν ξανά στον πάγκο της ομάδας, όπως και για το αν δέχθηκε κρούση από την ΕΠΟ.

Αρχικά για το πού βρίσκεται τώρα, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Ιτιχάντ, είπε:

«Είμαι σε περίοδο ξεκούρασης στη Γαλλία. Έχω ολοκληρώσει τη συνεργασία μου με την Αλ Ιτιχάντ, όπου ήταν καλά, είχα καλές συνθήκες εργασίας. Πρέπει πάντα όμως να έχεις την εξυπνάδα να προσαρμόζεσαι σε κάθε ομάδα που δουλεύεις. Στην Αλ Ιτιχάντ δεν ήταν καλά τα πράγματα τελευταία, πάντοτε υπάρχουν περίοδοι που έχεις καλές ή κακές στιγμές, έκλεισε ένας κύκλος για μένα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά υπογράμμισε:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πιάνοντας από τη συλλογική κατάσταση θεωρώ ότι βγαίνει από την κρίση βήμα προς βήμα, λόγω των τεσσάρων μεγάλων συλλόγων. Ο Ολυμπιακός έχει επιτυχίες στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ έχει ρυθμίσει διάφορα ζητήματα που τον απασχολούσαν παλαιότερα έχοντας πλέον ισχυρό ιδιοκτήτη, η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και ο Παναθηναϊκός θυμίζει την παλιά ομάδα που είχε. Οι ομάδες αυτές είναι η ατμομηχανή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τον τωρινό ΠΑΟΚ και το πρότζεκτ που ακολουθείται:
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα και όταν είσαι στον ΠΑΟΚ μιλάς για δύο πρότζεκτ, σαν να υπάρχουν δύο κτίρια: Το ένα είναι να φτιάξεις τις ακαδημίες και να παράγει η ομάδα ποδοσφαιριστές και το δεύτερο είναι τη επαγγελματική ομάδα, που έχει ανάγκη από αποτέλεσμα. Αυτό δεν έχει σχέση με την ηλικία ή το πρότζεκτ. Πρέπει να δείξεις άμεσα αποτελέσματα».

Για τους παίκτες που είχαν αναδειχθεί επί ημερών του και πωλήθηκαν (Βιεϊρίνια, Σταφυλίδης κλπ).:
«Πρέπει να δούμε τις πωλήσεις κάτω από το πρίσμα του τι γινόταν σε οικονομικό επίπεδο τότε. Κάναμε επιτυχίες αντιμετωπίζοντας προβλήματα οικονομικά. Ήμασταν υποχρεωμένοι βάσει των κανονισμών της UEFAνα πουλήσουμε ποδοσφαιριστές. Μας υποχρέωσε η οικονομική κατάσταση που βρισκόταν ο σύλλογος να το κάνουμε».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ:
«Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ που βρέθηκε ένας άνθρωπος σαν τον κ. Σαββίδη και όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να το πουν ευχαριστώ γιατί έσωσε τον ΠΑΟΚ. Εγώ πέρασα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ ακόμη και μέσα από δύσκολες καταστάσεις, κάναμε υπέροχα πράγματα ειδικά στο Europa League. Πέρασα καλά, είχα καλές σχέσεις με τον κόσμο και μου αρέσει και η ζωή στην Ελλάδα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξαναδουλέψω στον ΠΑΟΚ θα το έκανα ευχάριστα».

Για το αν θα συμβούλευε κάτι τον Ιγκόρ Τούντορ:
«Δε θέλω να τον συμβουλέψω. Εχει τις ιδέες του, τη φιλοσοφία του και δε θα ήταν σωστό να το κάνω αυτό».

Τέλος, για το αν είχε επαφή με την ΕΠΟ για να αναλάβει την εθνική πριν από την πρόσληψη Σκίμπε:
«Απευθείας δεν είχα ποτέ συνομιλίες. Ακουσα και διάβασα αυτό που γραφόταν αλλά δεν μίλησα με κανέναν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags