Facebook Pixel "Αυτοί που την πληρώνουν είναι οι παίκτες"...
| 2015-12-05 22:13:00

"Αυτοί που την πληρώνουν είναι οι παίκτες"...

"Αυτοί που την πληρώνουν είναι οι παίκτες"...

Ο Τάσος Λαγός μίλησε στην κάμερα της Nova για το πόσο έχει επηρεαστεί ο Παναθηναϊκός από όσα έγιναν στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ματς με την Παναχαϊκή:
«Σίγουρα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και μια πρόκριση. Όλοι οι παίκτες το θέλαμε αυτό γιατί η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν ήμασταν καλά. Θα ανέβει κάπως η ψυχολογία μας και θα συνεχίσουμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».
Για το Κύπελλο: «Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το κύπελλο είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε πλέον. Δεν σημαίνει πως θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να πάρουμε αποτελέσματα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».
Για το πόσο επηρεάστηκε η ομάδα: «Η αλήθεια είναι πως όσα έχουν γίνει τελευταία μας έχουν επηρεάσει πολύ. Ειδικά τους ξένους που δεν έχουν ζήσει κάτι ανάλογο. Είναι δύσκολο για εμάς. Αυτοί που την πληρώνουν ενώ δεν φταίνε είναι οι παίκτες. Κάτι πρέπει να γίνει και να μην τιμωρούμε τους παίκτες. Το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ωραίο και πιο καλό αν αποδίδεται δικαιοσύνη εκεί που πρέπει. Εμείς το έχουμε νοιώσει αυτό και πέρσι και φέτος. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όλοι οι παίκτες είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την εικόνα».
Για το πώς βοηθά τους συμπαίκτες του: «Σίγουρα τους μιλάω κι εγώ και τα άλλα παιδιά που ξέρουν πως είναι η κατάσταση εδώ. Ελλάδα είναι, τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά είναι δύσκολο. Αλλά όταν σου παίρνουν βαθμούς, σου αφαιρούν κι άλλους, σε τιμωρούν... Είναι δύσκολο για τους ξένους, προσπαθούμε να τους ανεβάσουμε για να αποδίδουν κι αυτοί καλύτερα».
Για το ματς στη Βέροια: «Η Βέροια έχει καλή ομάδα, είναι δύσκολη έδρα, εμείς μετά και το παιχνίδι με τον Ηρακλή θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, για να ανέβει η ψυχολογία και η ομάδα από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι, πρέπει να προσέξουμε τα δυνατά σημεία της Βέροιας κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα καταφέρουμε κάτι καλό».
Για τον Στραματσόνι: «Αυτά που έχει δείξει είναι πως έχει όρεξη για δουλειά, έχει καταλάβει το μέγεθος της ομάδας. Θέλει να δίνουμε όλοι το 100% και σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags