Facebook Pixel Γιατί ανησυχεί ο Μπαρόχα;
| 2015-12-10 18:46:00

Γιατί ανησυχεί ο Μπαρόχα;

Γιατί ανησυχεί ο Μπαρόχα;

Ο Αλαϊν Μπαρόχα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με την Καλλονή και μίλησε στη NOVA για τα …φιλιά που του έστειλε ο Πογιέτ την ώρα του αγώνα, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του ματς στη Νέα Σμύρνη:

«Πρέπει συνολικά να μας ανησυχούν ως ομάδα οι εμφανίσεις του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και γι” αυτό πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι στην έδρα τους και να φύγουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για την αντίδραση του Γκουστάβο Πογιέτ να τον συγχαρεί τη στιγμή του 3-0 είπε:

«Όταν βλέπεις κατά τη διάρκεια του αγώνα να σε συγχαίρει με αυτό τον τρόπο ο προπονητής, η ικανοποίηση για έναν παίκτη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Γι” αυτό και προσπάθησα στη συνέχεια να παραμείνω το ίδιο συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Ανεξαρτήτως του σκορ, είτε είναι 2-0, είτε 3-0, η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική και απαιτεί συγκέντρωση. Όχι μόνο εγώ, αλλά κάθε τερματοφύλακας πρέπει να οργανώνει την ομάδα αμυντικά, έτσι ώστε να διατηρείται το μηδέν παθητικό. Γι” αυτό και είμαι χαρούμενος που πήρα τα εύσημα από τον προπονητή μου στο προηγούμενο ματς.

Όταν το σκορ ήταν 2-0 και 3-0 προσπάθησα κι εγώ με τις αποκρούσεις μου να διατηρήσω ανέπαφη την εστία μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που απαιτείται μεγαλή συμμετοχή από τον τερματοφύλακα κι άλλα που απαιτούν λιγότερη. Το προηγούμενο ματς ήταν ένα απ” αυτά που χρειάστηκε και τη δική μου συμβολή, γι” αυτό και είμαι χαρούμενος που δε δεχτήκαμε γκολ».

Σε ότι αφορά στο νικηφόρο σερί της ΑΕΚ ο Μπαρόχα υποστήριξε:

«Οι συνεχόμενες νίκες μας δίνουν καλύτερη ψυχολογία. Βρισκόμαστε ήδη στη 2η θέση, αλλά δεν πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags