10/12/15 - 19:16

ΒΟΜΒΑ! Εκτός στοιχήματος 2 ελληνικές ομάδες

ΒΟΜΒΑ! Εκτός στοιχήματος 2 ελληνικές ομάδες
44.520views

Πριν από λίγο βγήκε η απόφαση και δεν αφορά μόνο τον ΟΠΑΠ, αλλά όλες τις εταιρίες που έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Διαβάστε ποιες ομάδες είναι και γιατί «τιμωρούνται»...  

Απόφαση που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, πήρε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς ανακοίνωσε πως Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος, δεν θα βρίσκονται στο επόμενο κουπόνι στοιχηματισμού!

Η Επιτροπή, σε αντίθεση με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Football League, εξέτασε κάποια ματς από τα περσινά πλέι άουτ και έκρινε πως ένα εξ αυτών, είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Πρόκειται για το παιχνίδι ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Παναιγιάλειο με την Επιτροπή να αποφασίζει ότι από δω και στο εξής οι δύο ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε κουπόνι στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ αλλά και οποιασδήποτε άλλης στοιχηματικής εταιρείας που έχει άδεια λειτουργίας στη χώρα.

Αντίθετα στο ματς του Παναιγιαλείου με την Ερμιονίδα κρίθηκε ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να θεωρηθεί χειραγωγημένο.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση αυτού του αγώνα.

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλα ρε, τόσο... Γαύρος ο Σπανούλης;

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ