Facebook Pixel "Λάθος του Κοντονή να μιλήσει με τον Μαρινάκη"
| 2015-12-11 17:39:00

"Λάθος του Κοντονή να μιλήσει με τον Μαρινάκη"

"Λάθος του Κοντονή να μιλήσει με τον Μαρινάκη"

Λανθασμένη χαρακτήρισε την κίνηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων στη Λεωφόρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Παράλληλα, ο πρώην διαιτητής επεσήμανε ότι η ΕΠΟ είναι ο βασικός άξονας των προβλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις Ενωσεις είναι ένα σημαντικό βήμα για την "κάθαρση" στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κωνσταντινέας στον ΣΠΟΡ FM:

Για το αν χαρακτήρισε λανθασμένη την κίνηση του Σταύρου Κοντονή να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Καταρχάς δεν ξέρω τι μου λέτε, διότι υποτίθεται ότι είναι κλειστά όλα. Εγώ την άποψη μου τη λέω στα Όργανα μου, στην Κοινοβουλευτική ομάδα. Πάντως, πιστεύω ότι δεν πρέπει να μιλάμε σε άτομα που έχουν περιοριστικούς όρους.

Είτε είναι ο Μαρινάκης, είτε ο Μελισσανίδης, είτε ο Αλαφούζος για να μην το κάνω συγκεκριμένο. Όποιος και να ήταν που έχει περιοριστικούς όρους. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να μιλήσει μαζί του, αλλά παρότι τον πήρε ήταν λάθος το να μιλήσει μαζί του. Δεν θέλω να σχολιάσω τα δημοσιεύματα".

Για το αν έχει σημειωθεί πρόοδος στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Θα το δούμε, έχουν γίνει βήματα, αλλά θα το δούμε στη συνέχεια".

Για το αν θα παίξουν ρόλο οι εκλογές: "Εννοείται ότι αυτό θα το δούμε και από τις εκλογές. Είναι οι ίδιοι παράγοντες στις Ενώσεις τους σαράντα χρόνια. Μίλησα πριν οκτώ μήνες για το αν πρόκειται να φύγει ο κύριος Γκιρτζίκης. Πρέπει να υπάρχει και κώδικας ηθικής. Δεν ήξερε να μου απαντήσει".

Για τα βασικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Τρία είναι τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων. Δηλαδή των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, η ίδια η Λίγκα και η ΕΠΟ που μεταχειρίζεται τους διαιτητές, αλλά και οι αποφάσεις για τις ποινές.

Η ΕΠΟ είναι βασικός άξονας του προβλήματος. Στην ΕΠΟ πρέπει να μετέχουν και οι ποδοσφαιριστές. Γιατί να μην μετέχουν στον ΔΣ της ΕΠΟ; Είναι σωστό να μην αφήνει η ΕΠΟ τους παίκτες να απεργήσουν. Πώς να λειτουργήσει το ποδόσφαιρο με αυτήν την διοίκηση της ΕΠΟ. Εδώ δεν κρατάνε πρακτικά. Για να μιλήσει κάποιος πρέπει να ξέρει να μιλήσει, ξέρεις να μιλήσει αυτός (σ.σ. Γιώργος Γκιρτζίκης);".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags