Facebook Pixel Μήπως είναι αυτός που ψάχνουν;
| 2015-12-11 21:20:00

Μήπως είναι αυτός που ψάχνουν;

Μήπως είναι αυτός που ψάχνουν;

Είναι πολύπειρος, 34χρονος κι έχει ένα...τσουβάλι τίτλους, όμως η Ίντερ τον αφήνει ελεύθερο τον Γενάρη. Ψάχνεται καμιά ομάδα με "παχύ" πορτοφόλι για σέντερ μπακ;

Ο λόγος για τον Νεμάνια Βίντιτς!

Στους "νερατζούρι" ο Σέρβος στόπερ, που πήγε το καλοκαίρι του 2014, δεν προσαρμόστηκε ποτέ και στο Μιλάνο το πήραν απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο τον Ιανουάριο, όπως γράφει η έγκυρη "Corriere della Sport"!

Ο Βίντιτς εδώ και καιρό ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα τραυματισμού στην κήλη με αποτέλεσμα φέτος να μην έχει παίξει ούτε λεπτό στην ομάδα του Μαντσίνι, αφότου χειρουργήθηκε τον Αύγουστο, με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να υπολογίζεται εντός του μήνα.

Οι τραυματισμοί συν το πολύ ακριβό συμβόλαιο του, μιας και κοστίζει 3,2 εκ. ευρώ τον χρόνο, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους των "νερατζούρι" στην απόφαση να τον αποδεσμεύσουν...

Αν κι εφόσον μείνει ελεύθερος, οι πιθανότεροι προορισμοί του είναι είτε το MLS (που είναι της μόδας) ή τα Εμιράτα για το... εφάπαξ!

Παίκτης με πάνω από 200 συμμετοχές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός, έχοντας κατακτήσει 15 τίτλους δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Ας μην ξεχνάμε οτι και πέρυσι παρά τους τραυματισμούς που έβγαλε στην αρχή, μετά τον Ιανουάριο έγινε βασικός κι έγραψε 23 συμμετοχές.

Ποια μεγάλη ομάδα λοιπόν που ψάχνει στόπερ και έχει γεμάτο πορτοφόλι μπορεί να τον πάρει;;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags