Facebook Pixel Σκάει πρόταση από Ισπανία!
| 2015-12-13 00:18:00

Σκάει πρόταση από Ισπανία!

Σκάει πρόταση από Ισπανία!

Ποιος άσος ομάδας της Superleague, που μάλιστα φέτος δεν είναι και στα καλύτερα του, είναι στο στόχαστρο συλλόγου της Ιβηρικής;

Ο λόγος για τον Ιγκόρ ντε Σόουζα του Πανθρακικού!

Ο Βραζιλιάνος μπορεί φέτος να μην έχει αποδόσει τα αναμενόμενα εξαιτίας του τραυματισμού του και από την περίπτωσή του να εξαρτάται κατά δήλωση του ελευθερόπουλου όσος ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανθρακικού, ωστόσο βρίσκεται στα υπόψιν της Κάντιθ, ώστε να την ενισχύσει στην προσπάθεια για άνοδο στη Segunda Division, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο ισπανικός σύλλογος θέλει ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Η ομάδα είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα portalcadista.com ο 35χρονος στράικερ του Πανθρακικού, Ίγκορ, είναι στο “στόχαστρο” της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Επισημαίνεται ότι ο προπονητής της, Κλαούντιο Μπαραγκάν, ζήτησε από τη διοίκησή του να κοιτάξει την προοπτική της απόκτησης του υψηλόσωμου στράικερ, ο οποίος εφέτος έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς και έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια των Θρακιωτών, που λέγεται ότι αν έρθει καλή πρόταση δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, να βάλουν χρήματα στα ταμεία και να αναζητήσουν στο μεταγραφικό παζάρι έναν άλλον επιθετικό κρούσης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας τονίζεται πως ο Ίγκορ ήταν για αρκετά χρόνια στη μεταγραφική λίστα της Κάντιθ, κάτι που συμβαίνει και αυτή τη φορά. Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος φορ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων (όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα) σε Μπράγκα, Σετούμπαλ, Ποντεβέδρα, Χιρόνα, Λεβάντε, Τενερίφη και Σαλαμάνκα.

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags