Facebook Pixel Συγκινημένος ο Κυζερίδης
| 2015-12-13 00:25:00

Συγκινημένος ο Κυζερίδης

Συγκινημένος ο Κυζερίδης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) ο Νίκος Κυζερίδης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αρη να δηλώνει συγκινημένος για το γεγονός ότι θα βρεθεί ξανά στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Θα είμαι εκεί και το μόνο που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα περπατήσω στο Χαριλάου. Ελπίζω να αντέξει η καρδιά μου τη συγκίνηση. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να προσέξω, γιατί τέτοιες καταστάσεις μπορούν να σε αγχώσουν.

Η αγάπη του κόσμου είναι η καλύτερη θεραπεία και ευχαριστώ ακόμα και όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο φιλικό της Δευτέρας. Ολοι οι άνθρωποι έχουν δίπλα τους έναν φύλακα-άγγελο, εγώ αισθάνομαι να έχω χιλιάδες", δήλωσε μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Κυζερίδης θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα των "κίτρινων" με τη Θύελλα Φιλώτα την Κυριακή (13/12), ενώ θα δώσει το "παρών" και στο φιλικό των βετεράνων του Αρη με την ΑΕΛ, στόχος του οποίου είναι η οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου παίκτη στη μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο.

Μάλιστα, ο Κυζερίδης εξέπληξε τους πάντες, καθώς παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ζήτησε να αγωνιστεί έστω και λίγα λεπτά στην αναμέτρηση της Δευτέρας (14/12).

Πάντως, οι δωρεές στον μη κερδοσκοπικό Charity Idols για την οικονομική ενίσχυση του Κυζερίδη συνεχίζονται, με τους ποδοσφαιριστές του Αρη να δίνουν τρεις υπογεγραμμένες φανέλες.

Για να δείτε τα υπόλοιπα ενθύμια που θα δημοπρατηθούν πατήστε ΕΔΩ, ενώ για να δείτε τους λογαριασμούς στους οποίους κατατίθενται χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή πατήστε ΕΔΩ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags